پایگاه خبری فوتبالی - لامین یامال، ستاره بارسلونا و تیم ملی اسپانیا که هم در داخل زمین میدرخشد و هم خارج از آن، گردنبندی از سنگهای قیمتی و الماس به ارزش 400 هزار دلار هدیه گرفت.
به گزارش فوتبالی، یامال پس از فصلی درخشان با بارسلونا که طی آن به سهگانه داخلی دست پیدا کرد، اوقات خوشی را در تعطیلات تابستانی خود سپری میکند و در سفر به نقاط مختلف جهان، با ستارههایی چون نیمار نیز دیدار داشته است.
این بازیکن جوان تحسین هواداران فوتبال را برانگیخته و حالا از سوی الآلفا، خواننده اهل دومینیکا، گردنبندی گرانقیمت و الماسنشان دریافت کرده است. این خواننده در توصیف هدیهاش گفت: "بهترین گردنبند برای بهترین فوتبالیست جهان" که نشان از جایگاه بالای یامال در دنیای فوتبال پس از ظهور خیرهکننده و سریعش در مستطیل سبز دارد.
این گردنبند توسط ویکتور رودریگز، یکی از مشهورترین جواهرسازان جهان و بنیانگذار فروشگاه Tajia Diamonds در نیویورک طراحی شده است. یامال که پیشتر نیز مجموعهای قابل توجه از زیورآلات گرانقیمت داشت، حالا با موفقیتهای اخیرش در بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، این کلکسیون را گسترش داده است.
بارسلونا فصل گذشته موفق به کسب لالیگا، کوپا دلری و سوپرجام اسپانیا شد و یامال علاوه بر کمک به بارسلونا در این مسیر، نقشی کلیدی در قهرمانی اسپانیا در یورو ۲۰۲۴ ایفا کرد.