مذاکره تیم رونالدو با معاون رییس باشگاه بارسلونا

مذاکره تیم رونالدو با معاون رییس باشگاه بارسلونا

پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه النصر عربستان مذاکرات پیشرفته‌ای را با رافا یوستی، معاون ورزشی باشگاه بارسلونا، آغاز کرده است تا او را به عنوان مدیر اجرایی ورزشی جدید خود منصوب کند؛ این اقدام نشان‌دهنده تمایل تیم‌های سعودی به جذب مدیران با تجربه اروپایی است.

به گزارش فوتبالی ، بر اساس گزارش‌ها، یوستی، که یکی از نزدیک‌ترین افراد به خوان لاپورتا، رئیس بارسلونا، محسوب می‌شود، جلسه‌ای با نمایندگان النصر برگزار کرده و پیشنهادی با اختیارات وسیع برای نظارت بر کل پروژه ورزشی باشگاه دریافت کرده است؛ نقشی مشابه متئو آلمانی در بارسلونا. النصر یوستی را به دلیل ارتباطات قوی در فوتبال اروپا و سابقه موفق در جذب بازیکنان بزرگ، گزینه‌ای مناسب می‌داند.

یوستی از چهره‌های کلیدی پشت‌صحنه بارسلونا بوده و در هر دو دوره ریاست لاپورتا مناصب بالایی داشته است. او نقش مؤثری در تمدید قراردادها، جذب بازیکنان و بازسازی تیم در دوران بحران مالی بارسا ایفا کرده است. جالب اینجاست که باشگاه الاهلی نیز به جذب یوستی علاقه‌مند است و این نشان‌دهنده رقابت برای به‌کارگیری مدیران با سابقه قوی در فوتبال اروپا است.

این خبر در زمانی حساس برای بارسلونا منتشر شده است؛ زمانی که این باشگاه با هدایت هانسی فلیک مشغول آماده‌سازی تیم برای فصل جدید است. از دست دادن یوستی می‌تواند برنامه‌ریزی‌های بارسا را با مشکل مواجه کند، به‌ویژه در آستانه نقل‌وانتقالات جدید. انتقال احتمالی یوستی می‌تواند یکی از تأثیرگذارترین تحولات این تابستان باشد.