امیدواری رییس فدراسیون فوتبال آرژانتین به بازگشت مسی به این کشور

امیدواری رییس فدراسیون فوتبال آرژانتین به بازگشت مسی به این کشور

پایگاه خبری فوتبالی - بازگشت لیونل مسی به فوتبال آرژانتین، آرزویی است که بسیاری از هواداران این کشور آن را با اشتیاق دنبال می‌کنند.

به گزارش فوتبالی ، در حالی‌ که قرارداد فعلی این فوق‌ستاره با باشگاه اینتر میامی تا پایان فصل ۲۰۲۵ لیگ MLS ادامه دارد، هنوز خبری از تمدید رسمی این قرارداد منتشر نشده است. البته بندی در قرارداد وجود دارد که در صورت فعال‌سازی، امکان ادامه همکاری برای یک سال دیگر و تا پایان جام جهانی ۲۰۲۶ فراهم می‌شود.

با این حال، شایعاتی درباره آینده این ستاره آرژانتینی به گوش می‌رسد. برخی منابع از علاقه تیم‌هایی در لیگ حرفه‌ای عربستان برای به خدمت گرفتن مسی خبر داده‌اند. هدف آن‌ها بازگرداندن رقابت تاریخی میان مسی و کریستیانو رونالدو در خاورمیانه است؛ رقابتی که سال‌ها فوتبال جهان را تحت تأثیر قرار داده بود.

از سوی دیگر، بحث بازگشت مسی به کشورش و باشگاه دوران کودکی‌اش، نیولز اولد بویز، هم دوباره داغ شده است. خود مسی بارها تأکید کرده که دوست دارد پیش از خداحافظی از فوتبال، حداقل یک بار با پیراهن نیولز در یک بازی رسمی به میدان برود. آنخل دی‌ماریا، دوست صمیمی و هم‌تیمی‌اش در تیم ملی، همین مسیر را با بازگشت به روساریو سنترال طی کرده و اکنون نگاه‌ها به مسی دوخته شده است.

کلودیو تاپیا، رئیس فدراسیون فوتبال آرژانتین، نیز در اظهارنظری امیدوارکننده گفت: «امیدوارم بازگشت مسی به فوتبال کشورمان به حقیقت بپیوندد.»