چرا بازگشت ستاره نیجریه‌ای به گالاتاسرای به تأخیر افتاد؟

چرا بازگشت ستاره نیجریه‌ای به گالاتاسرای به تأخیر افتاد؟

پایگاه خبری فوتبالی - چرا بازگشت دائمی ویکتور اوسیمهن به گالاتاسرای به تأخیر افتاده، در حالی‌که غول‌های ترکیه‌ای خود را درگیر یک جنگ سرد نقل‌وانتقالاتی با ناپولی می‌بینند.

به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌ها، گالاتاسرای درگیر یک جنگ سرد نقل‌وانتقالاتی با ناپولی بر سر جذب دائمی ویکتور اوسیمهن شده است.

پس از گذراندن فصل گذشته به صورت قرضی در گالاتاسرای، گفته می‌شود اوسیمهن چراغ سبز برای انتقال دائمی به این باشگاه داده است. با وجود اینکه بند فسخ قرارداد ۷۵ میلیون یورویی (۶۳ میلیون پوند/۸۲ میلیون دلار) این بازیکن از سوی گالاتاسرای پرداخت شده، به نظر می‌رسد باشگاه ایتالیایی ناپولی در انجام این معامله تأخیر ایجاد کرده است.

نشریه AS گزارش می‌دهد که اورلیو دی لورنتییس، رئیس باشگاه ناپولی، با مطرح کردن خواسته‌هایی که در قرارداد اوسیمهن ذکر نشده‌اند، روند پیشرفت گالاتاسرای را دشوار کرده است. این گزارش می‌افزاید که علاوه بر اقساط خاص پرداختی، دی لورنتییس خواستار ۲۰ درصد سهم از انتقال بعدی اوسیمهن و تضمینی است مبنی بر اینکه این بازیکن برای سه سال به باشگاه‌های ایتالیایی فروخته نشود. این نشریه این مسائل را بخشی از جنگ سرد میان دو باشگاه می‌داند. به طور اتفاقی، اگر باشگاه ترکیه‌ای به خواسته‌های خود نرسد، ممکن است موضوع را به فیفا ارجاع دهد. اوسیمهن که گفته می‌شود از بازگشت به گالاتاسرای دست نکشیده است، سالانه حقوق خالص ۱۵ میلیون یورویی (۱۳ میلیون پوند) دریافت خواهد کرد و علاوه بر آن، ۱۰ میلیون یورو (۸.۶ میلیون پوند) درآمد حاصل از اسپانسرشیپ نیز دارد. این پیشنهاد قراردادی سه ساله با گزینه تمدید برای سال چهارم است که برای این بازیکن ۲۶ ساله در نظر گرفته شده است.

این بازیکن بین‌المللی نیجریه‌ای که پیش‌تر شایعاتی درباره پیوستنش به آرسنال، چلسی و منچستریونایتد مطرح شده بود، اما به نظر می‌رسد به هیچ‌کدام از این باشگاه‌ها نخواهد پیوست، اکنون باید منتظر بماند و امیدوار باشد که ناپولی و گالاتاسرای به زودی بتوانند بر سر یک توافق به نتیجه برسند.