واکنش ستاره پرتغالی به علاقه‌ای که آرسنال برای جذبش دارد

واکنش ستاره پرتغالی به علاقه‌ای که آرسنال برای جذبش دارد

پایگاه خبری فوتبالی - ژوائو پالینیا، هافبک پرتغالی بایرن مونیخ، در گفت‌وگویی با رسانه‌های کشورش اعلام کرد که با وجود شایعات اخیر درباره آینده‌اش، همچنان به قراردادش با این باشگاه متعهد است و انگیزه بالایی برای درخشش در فصل جدید دارد.

به گزارش فوتبالی ، پالینیا تابستان گذشته با انتقالی ۵۸ میلیون یورویی از فولام راهی مونیخ شد، اما مصدومیت‌ها اجازه ندادند که او مطابق انتظارها بدرخشد. او تنها در شش دیدار بوندس‌لیگا در ترکیب اصلی قرار گرفت و نخستین فصل حضورش در آلمان بیشتر با ناامیدی همراه بود. رقابت سنگین در خط میانی بایرن باعث شده تا گمانه‌زنی‌هایی درباره احتمال جدایی او مطرح شود، به‌ویژه با توجه به حضور بازیکنانی چون گورتسکا، کیمیچ، پاولوویچ و لایمر.

با این حال، پالینیا در گفت‌وگوی اخیرش تأکید کرد که برنامه‌ای برای ترک بایرن ندارد: «من تا ژوئن ۲۰۲۸ قرارداد دارم. روز ۲۹ جولای برای شروع پیش‌فصل به تیم ملحق می‌شوم. همیشه این سوال مطرح بوده، اما پاسخ من یکی است؛ در بایرن خواهم ماند.»

در عین حال، او اعتراف کرد که فصل گذشته آسان نبوده و آینده‌اش ممکن است به شرایط فصل پیش‌ رو بستگی داشته باشد: «در باشگاهی بسیار بزرگ هستم و برای فصل جدید انگیزه زیادی دارم. می‌خواهم نشان دهم شایستگی حضور در ترکیب بایرن را دارم.» گفتنی است باشگاه‌هایی مانند اینتر و آرسنال همچنان وضعیت او را زیر نظر دارند.