آرژانتین و اروگوئه، حریفان ازبکستان در فیفادی اکتبر

آرژانتین و اروگوئه، حریفان ازبکستان در فیفادی اکتبر

پایگاه خبری فوتبالی- ازبکستان در فیفادی اکتبر به مصاف آرژانتین می‌رود.

به گزارش فوتبالی، با انتخاب یواخیم لو به عنوان سرمربی جدید تیم ملی ازبکستان، مشخص شده است که ازبک‌ها عزم خود را برای حضوری موفق در جام جهانی 2026 و جام ملت‌های آسیای 2027 عربستان جزم کرده است. 

این تیم در رقابت‌های انتخابی جام جهانی 2026 با سرمربیگری سرکو کاتانچ و در ادامه تیمور کاپادزه، نمایش‌های خوبی داشت و توانست در گروه A بعد از ایران صدرنشین دوم شود و به طور مستقیم راهی جام جهانی شود. آن هم در حالی که قطر قهرمان جام ملت‌های آسیای 2023 و امارات هم در این گروه حضور داشتند.

با صعود به جام جهانی، ازبک‌ها جدی‌تر از گذشته به دنبال تقویت خودشان هستند و برای گرفتن نتایج خوب در جام جهانی به بازی‌های تدارکاتی مثل تورنمنت کافا اکتفا نکرده‌اند. آنها در فیفادی بعدی یعنی در فیفادی اکتبر، بازی با دو حریف قدرتمند را برای خودشان تدارک دیده‌اند.

اولین دیدار تدارکاتی ازبکستان در فیفادی اکتبر، بازی با آرژانتین قهرمان جام جهانی و تیم اول رنکینگ فعلی فیفاست! چند روز بعد و در همین فیفادی، ازبک‌ها به مصاف تیم ملی اروگوئه خواهند رفت که در آخرین رنکینگ فیفا تیم شانزدهم جهان است. این دو بازی با دو حریف قدرتمند، می‌تواند ازبک‌ها را تا حدود زیادی با اتمسفر بازی در جام جهانی و تقابل با تیم‌های مطرح جهان آشنا کند.

نکته ناراحت‌کننده این که در همین فیفادی که ازبکستان با آرژانتین و اروگوئه دیدار می‌کند، تیم ملی ایران با روسیه تیم سی و پنجم رنکینگ فیفا بازی می‌کند. قرار بود شیلی هم در همین فیفادی با ایران بازی کند که این بازی به دلیل انصراف شیلی لغو شد.