پسران اسطوره ها در آکادمی چلسی

پسران اسطوره ها در آکادمی چلسی

پایگاه خبری فوتبالی - پسران اسطوره فراموش‌نشدنی آرسنال و اسطوره چلسی در میان ۱۶ بازیکنی هستند که در استمفورد بریج قرارداد جدید امضا کردند.

به گزارش فوتبالی، چلسی به ۱۶ بازیکن قرارداد جدید داده است، از جمله پسران یکی از اسطوره‌های باشگاه و یکی از چهره‌های محبوب آرسنال. این ستاره‌های آکادمی فصل آینده زیر نظر حسن سلیمان در ترکیب تیم زیر ۱۸ سال چلسی حضور خواهند داشت.

در میان این گروه، چهره‌ای آشنا نیز دیده می‌شود؛ ایساگو سیلوا قرارداد جدیدی با چلسی امضا کرده است. این مدافع برزیلی، پسر تیاگو سیلوا اسطوره چلسی و قهرمان لیگ قهرمانان اروپا است. ایساگو که مانند پدرش در پست مدافع میانی بازی می‌کند، چند سالی است در ساختار آکادمی استمفورد بریج حضور دارد. پس از رسیدن به ۱۶ سالگی، مدیران باشگاه مشتاق بودند او را با یک قرارداد بورس تحصیلی آکادمی حفظ کنند.

و در کنار او در غرب لندن، پسر یکی از رقبای سابق نیز حضور دارد. ماتیس ابوئه در ماه ژانویه با چلسی به توافق رسید تا از واتفورد به این باشگاه بپیوندد. او پس از رسیدن به سن ۱۶ سالگی، سرانجام به صورت رسمی به جمع آبی‌های لندن اضافه شد. این مهاجم، فرزند امانوئل ابوئه چهره محبوب و نمادین باشگاه آرسنال است.

البته ماتیس تنها چهره جدید استمفورد بریج در امروز نیست. کریس آترتون، جوان‌ترین بازیکنی که تاکنون در تاریخ فوتبال بریتانیا در رده بزرگسالان بازی کرده (در سن ۱۳ سالگی)، انتقالش از باشگاه گلن‌آوان ایرلند شمالی به چلسی را نهایی کرده است.

سایر قراردادهای جدید نیز به بازیکنان جوانی داده شده که همچون ایساگو سیلوا، پیش‌تر در ساختار آکادمی چلسی حضور داشته‌اند. بازیکنانی مانند توبی بل، جرمایا برکلی اجیپونگ، فردی برنال، کالوین دیاکیت، چیزارم ازنوآتا، جیکوب هال، چارلی هالند، رایان کاوومَ مک‌کویین، ابراهیم رَباب، لویی ریچاردز، جوئل فیلبرت و دانته وِیت همگی قرارداد خود را تمدید کرده‌اند.

همچنین قرارداد جدیدی نیز با رجی والش بسته شده است؛ هافبکی که در مسیر قهرمانی چلسی در لیگ کنفرانس اروپا دو بار برای تیم به میدان رفت، از جمله در دیدار نیمه‌نهایی برابر تیم سوئدی یورگوردنکه به‌عنوان بازیکن اصلی بازی را آغاز کرد.