پایگاه خبری فوتبالی - حدودا ده سال پیش، یک درگیری لفظی جالب بین ژوره مورینیو و همسر رافا بنیتز رخ داد.
به گزارش فوتبالی، مونتسرات سئارا، همسر رافائل بنیتز، در مصاحبهای با روزنامه La Región در ۲۸ ژوئیه ۲۰۱۵ اظهار داشت:
"رئال مادرید سومین تیمی از تیمهای سابق ژوزه مورینیو است که رافا هدایت آن را بر عهده گرفته است. ما خرابکاریهای او را تمیز میکنیم! وقتی فکر میکنید، میبینید که طبیعی است که مسیرمان با او تلاقی کند. فقط تعداد محدودی باشگاه در سطح جهانی وجود دارد."
این اظهارات به سه دورهای اشاره داشت که بنیتز پس از مورینیو هدایت تیمها را بر عهده گرفت: اینتر (۲۰۱۰، مستقیما پس از مورینیو)، چلسی (۲۰۱۲، پس از روبرتو دیمتئو) و رئال مادرید (۲۰۱۵، پس از کارلو آنچلوتی). سئارا این سخنان را بهصورت شوخی بیان کرد و به گفته گاردین قصدش شوخی بوده، اما مورینیو آن را شخصی تلقی کرد.
مورینیو، که در آن زمان سرمربی چلسی بود، در یک کنفرانس مطبوعاتی به اظهارات سئارا پاسخ داد. او گفت:
"این خانم کمی گیج شده است. همسرش به چلسی رفت تا جانشین روبرتو دیمتئو شود و به رئال مادرید رفت و جانشین کارلو آنچلوتی شد. تنها باشگاهی که او جانشین من شد، اینتر بود، جایی که در شش ماه بهترین تیم اروپا را نابود کرد. فکر میکنم او باید وقتش را صرف مراقبت از رژیم غذایی همسرش کند تا کمتر درباره من صحبت کند!"