بازیکنان خروجی هانسی فلیک مشخص شدند

بازیکنان خروجی هانسی فلیک مشخص شدند

پایگاه خبری فوتبالی - آغاز تمرینات پیش‌فصل بارسلونا با تصمیمات مهمی همراه بود و حالا اولین فهرست خروجی‌های احتمالی مشخص شده است. 

به گزارش فوتبالی ، کاتالان‌ها با ۳۶ بازیکن وارد کمپ آماده‌سازی شدند که ترکیبی از بازیکنان تیم اصلی و استعدادهای جوان آکادمی بودند. اما با نزدیک شدن به تور آسیایی، هانسی فلیک تنها ۲۶ بازیکن را با خود خواهد برد و باید برخی نفرات را کنار بگذارد.

باشگاه روز دوشنبه رسماً اعلام کرد که سه بازیکن جوان یعنی یان ویرگیلی، لاندری و خوان هرناندز به تیم دوم باشگاه یعنی بارسا اتلتیک منتقل شده‌اند. این سه نفر نخستین خروجی‌های تمرینات فلیک لقب گرفته‌اند، تصمیمی که پس از یک هفته ارزیابی توسط سرمربی جدید اتخاذ شد.

در این میان، بازیکنانی چون گییرمو، تونی فرناندز، جوفره، پدرو فرناندز و رونی که اخیراً از کپنهاگ به تیم پیوسته، همچنان در تمرینات باقی مانده‌اند. از سوی دیگر، ابراهیم دیارا که با امید زیادی تمرینات را آغاز کرده بود، با مصدومیت عضله پای راست مواجه شده و فعلاً از فهرست خارج شده است.

اکنون با خروج سه بازیکن و مصدومیت دیارا، تعداد نفرات حاضر در اردو به ۳۳ کاهش یافته که با ورود احتمالی مارکوس رشفورد به ۳۴ خواهد رسید. با این حساب، فلیک همچنان باید حدود ۸ بازیکن دیگر را برای رسیدن به ترکیب نهایی حذف کند؛ حتی احتمال دارد تراشتگن نیز در صورت نیاز به جراحی از برنامه‌های فعلی کنار گذاشته شود.