اولین فروش اینتر در بازار نقل و انتقالات؛ نوبت طارمی است

اولین فروش اینتر در بازار نقل و انتقالات؛ نوبت طارمی است

پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه اینتر در حال ایجاد تغییرات گسترده در اسکوادش است و بازیکنانی نظیر خواکین کوره‌آ و مارکو آرناتوویچ، با پایان قراردادهایشان از نراتزوری جدا شده‌اند و حالا، مسئولان این تیم به دنبال فروش بازیکنان دیگر هستند تا بودجه لازم برای انجام خریدهای جدید را فراهم کنند.

به گزارش فوتبالی، با اعلام متئو مورتو و فابریتزیو رومانو، دو خبرنگار معروف ایتالیایی، انتقال الکساندر استانکوویچ، هافبک جوان اینتر به باشگاه کلوب بروخه قطعی شده و این بازیکن، به‌زودی برای انجام تست های پزشکی وارد کشور بلژیک خواهد شد؛ درصدی از مبلغ فروش آینده این بازیکن و همچنین، بند بازخرید توسط اینتر در قرارداد استانکوویچ قید شده است؛ گفته می‌شود الکساندر استانکوویچ، که پسر دژان استانکوویچ، ستاره سالهای نه چندان دور نراتزوری است، جانشین آردون جاشاری در ترکیب قهرمان بلژیک خواهد بود، بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ بلژیک که حتی در صورت عدم انتقال به میلان، جدایی‌اش از بروخه قطعی به‌نظر می‌رسد.

در کنار استانکوویچ، نام بازیکنانی مثل کریستین اصلانی، تیژون بیوکنن و البته، مهدی طارمی در لیست بازیکنان فروشی اینتر دیده می‌شود؛ به‌نظر می‌رسد داویده فراتزی و یان بیسک، با وجود اخباری که منتشر شد در اینتر ماندنی هستند؛ جیووانی لئونی، مدافع پارما و آدمولا لوکمن، ستاره آتالانتا، دو هدف ایده‌آل اینتر برای روزهای باقی‌مانده از فصل نقل و انتقالات هستند و با توجه به تمدید قرارداد فرانچسکو آچربی و استفان دیفرای، انتقال لوکمن نسبت به جذب لئونی برای اینتر در اولویت قرار دارد.