بارسلونا تا یک ماه پیش هیچ توجهی به رشفورد نداشت

بارسلونا تا یک ماه پیش هیچ توجهی به رشفورد نداشت

پایگاه خبری فوتبالی - مارکوس رشفورد، مهاجم انگلیسی که در ماه‌های اخیر از فرم ایده‌آلش فاصله گرفته بود، حالا در آستانه تجربه‌ای متفاوت در بارسلونا قرار دارد؛ انتقالی که می‌تواند برای او سکوی پرتابی دوباره باشد. 

به گزارش فوتبالی ، روزنامه «تلگراف» این انتقال را فرصتی بی‌نظیر برای احیای دوران حرفه‌ای رشفورد توصیف کرده و گفته است که بارسلونا بهترین مقصد ممکن برای او در شرایط فعلی به‌نظر می‌رسد.

با اینکه باشگاه کاتالان تا حدود یک ماه پیش هیچ علاقه‌ای به جذب رشفورد نداشت، اما ناکامی در انتقال نیکو ویلیامز و نیاز به یک چهره هجومی جدید، شرایط را تغییر داد. رشفورد که فصل گذشته را با حضور قرضی در استون ویلا پشت‌سر گذاشت، در آنجا عملکرد قابل قبولی داشت و ۹ گل در ۱۷ بازی به ثمر رساند، هرچند مصدومیت عضلانی مانع ادامه روند خوبش شد.

حالا او این شانس را دارد که در بارسا بدرخشد و شاید به اولین انگلیسی موفق این باشگاه پس از گری لینکر تبدیل شود. لینکر نیز با تغییر عکس پروفایلش از این انتقال حمایت کرده است. البته رقابت در ترکیب بارسلونا آسان نخواهد بود و رشفورد باید برای جایگاهش بجنگد.

این انتقال به‌صورت قرضی با گزینه خرید و کاهش قابل‌توجه دستمزد صورت گرفته، موضوعی که واکنش‌های متفاوتی میان هواداران منچستریونایتد به‌دنبال داشته است. برخی آن را تصمیمی منطقی برای کاهش هزینه‌ها می‌دانند و برخی دیگر از نهایی‌نشدن فروش دائمی انتقاد کرده‌اند.

در نهایت، فصل پیش‌رو برای رشفورد، نه‌تنها فرصتی برای بازیابی خود در سطح باشگاهی است، بلکه می‌تواند نقش مهمی در حضورش در جام جهانی ۲۰۲۶ نیز ایفا کند؛ جایی که توماس توخل به او اعتماد کرده است.