طعنه دوباره مورینیو به گواردیولا: منچستریونایتد باید قهرمان می‌شد!

طعنه دوباره مورینیو به گواردیولا: منچستریونایتد باید قهرمان می‌شد!

پایگاه خبری فوتبالی - ژوزه مورینیو، سرمربی سابق منچستریونایتد، بار دیگر ادعای خود را تکرار کرد که تیم او "از نظر قانونی" باید در فصل ۲۰۱۸ قهرمان لیگ برتر می‌شد و بالاتر از منچسترسیتی قرار می‌گرفت.

به گزارش فوتبالی، یونایتد در رقابت‌های لیگ برتر در فصل ۱۸/۲۰۱۷ با فاصله زیادی نسبت به تیم پپ گواردیولا در رده دوم قرار گرفت. اما از آن زمان، سیتی متهم به نقض قوانین مالی لیگ برتر بین سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۸ شده و با ۱۱۵ اتهام روبرو است.

 مورینیو بارها به طعنه گفته است که به دلیل پرونده حقوقی جاری سیتی، "امید خود را برای قهرمانی در لیگ از دست نداده است" و اکنون سرمربی فنرباغچه نیز این هفته همین حرف را تکرار کرد. این مربی پرتغالی همچنین پیشنهاد کرد که کسانی که قوانین فیرپلی مالی (FFP) را نقض می‌کنند باید "با کسر امتیاز" جریمه شوند نه از نظر مالی.

او به کانال ۱۱ گفت: "یک لحظه حساس در آن باشگاه (منچستریونایتد) وجود دارد، نه تنها با جدایی سر الکس، بلکه با جدایی دیوید گیل نیز. دیوید مویس آمد، اما وقتی مستند نتفلیکس من بیرون بیاید، داستان گفته خواهد شد. من دیرتر می‌رسم و وقتی می‌رسم، به باشگاهی می‌رسم که هنوز در آن دوره قرار دارد. ما چندین چیز را بردیم، در لیگ دوم شدیم. من هنوز می‌گویم که باشگاه‌هایی را که با فیرپلی مالی مجازات می‌شوند و پول پرداخت می‌کنند، درک نمی‌کنم. فکر می‌کنم آن‌ها باید با امتیاز جریمه خود را پرداخت کنند. منچسترسیتی مجازات شد و از نظر قانونی، ما باید قهرمان لیگ می‌شدیم. اما برای من کافی نبود که ثبات و تداوم داشته باشم."

نبرد حقوقی جاری سیتی یکی از بزرگترین داستان‌های فوتبال در سال‌های اخیر است و در صورت مجرم شناخته شدن، تیم پپ گواردیولا می‌تواند به شدت مجازات شود. در حالی که سلب جام‌ها ممکن است در دستور کار نباشد، کسر امتیازات سنگین مطرح شده است که به طور بالقوه می‌تواند منجر به سقوط سیتی از لیگ برتر شود.

در حالی که مورینیو ممکن است مشتاق باشد تا رقیب بزرگ خود، گواردیولا را به واکنش وادارد، اما این مربی اسپانیایی بعید است به این طعنه پاسخ دهد. 

در همین حال، هر دو تیم فنرباغچه و سیتی مشغول آماده‌سازی برای فصل جدید هستند و تیم مورینیو قرار است اوایل آگوست در مرحله سوم مقدماتی لیگ قهرمانان اروپا به میدان بازگردد.