رئیس اتلتیکومادرید سیمئونه را به کسب سه‌گانه دعوت کرد

رئیس اتلتیکومادرید سیمئونه را به کسب سه‌گانه دعوت کرد

پایگاه خبری فوتبالی - انریکه سرزو، رئیس باشگاه اتلتیکو مادرید، دیگو سیمئونه را پس از انجام شش خرید جدید، برای کسب سه‌گانه قهرمانی در فصل آینده به چالش کشیده است.

به گزارش فوتبالی، آخرین افتخار سیمئونه و اتلتیکو در سال ۲۰۲۱ رقم خورد، زمانی که آن‌ها دومین عنوان قهرمانی لالیگا را تحت هدایت این مربی آرژانتینی کسب کردند؛ این قهرمانی سه سال پس از دومین قهرمانی‌شان در لیگ اروپا در طول ۱۴ سال حضور سیمئونه در اتلتیکو به دست آمد.

 فصل گذشته، آن‌ها با ۱۲ امتیاز اختلاف نسبت به بارسلونا، قهرمان لیگ، در رده سوم قرار گرفتند و در نیمه ‌نهایی کوپا دل ری مغلوب کاتالان‌ها شدند. آن‌ها همچنین در مرحله یک‌ هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا توسط رئال مادرید حذف شدند.

اتلتیکو مادرید در پنجره نقل و انتقالات شلوغی را پشت سر گذاشته است تا تیمی شایسته رقابت برای کسب جام‌های دوباره بسازد. با وجود از دست دادن هدف اصلی خود، کریستین رومرو از تاتنهام، آن‌ها شش خرید جدید انجام داده‌اند که مهم‌ترین آن‌ها جانی کاردوزو، هافبک اهل ایالات متحده از رئال بتیس و مارک پابیل از آلمریا هستند. همچنین دیوید هانکو، مدافع فاینورد، بسیار به آنها نزدیک است.

رئیس باشگاه، چالشی را که سیمئونه با آن روبروست، برای خبرنگاران تشریح کرد و گفت: "چالش این است که همه چیز را ببریم، چالش این نیست که سوم شویم. چالش این است که بیرون برویم و هر سه رقابت را ببریم، همه چیز را ببریم."

سرزو در مورد بازار نقل و انتقالات صحبت کرد و گفت: "ما بازیکنانی را که نیاز داشتیم، به خدمت گرفتیم. فکر می‌کنم همه چیز انجام شده است. اگر فرصتی باشد، شاید بتوانیم بازیکن دیگری را بیاوریم. اما فکر نمی‌کنم کس دیگری بیاید."

سرزو امیدوار است که تیمش به اندازه کافی تقویت شده باشد تا فصل آینده غول‌هایی مانند رئال مادرید، پاری سن ژرمن، بارسلونا و لیورپول را برای هر سه جام به چالش بکشد.