حمایت آگوئرو از ستاره جوان بارسلونا و هشدار درباره مقایسه‌ها

حمایت آگوئرو از ستاره جوان بارسلونا و هشدار درباره مقایسه‌ها

پایگاه خبری فوتبالی - سرخیو آگوئرو، مهاجم پیشین بارسلونا، معتقد است که لامین یامال شایسته پوشیدن پیراهن شماره ۱۰ این باشگاه است، اما هم‌زمان هشدار داد که مقایسه این ستاره جوان با لیونل مسی سودی ندارد و می‌تواند فشار مضاعفی ایجاد کند.

به گزارش فوتبالی، یامال، محصول آکادمی لاماسیا، از سن ۱۵ سالگی به تیم اصلی بارسلونا راه یافت و با عملکرد خیره‌کننده‌اش توانسته در سطح باشگاهی و ملی بدرخشد. او که حالا ۱۸ سال دارد، موفق به امضای قرارداد حرفه‌ای جدیدی با بارسا شده و پیراهن نمادین شماره ۱۰ این تیم نیز به او رسیده است؛ شماره‌ای که پیش از این ستارگانی چون لیونل مسی، رونالدینیو و دیه‌گو مارادونا به تن کرده‌اند.

آگوئرو در گفت‌وگویی درباره این انتخاب گفت: "شماره ۱۰ بارسلونا بار معنایی زیادی دارد. نام لئو، رونالدینیو، مارادونا و دیگر بازیکنان بزرگ با این شماره گره خورده است. اما به‌نظر من لامین شایسته این پیراهن است. او در سن پایین، شخصیت و مهارت زیادی از خود نشان داده و چه در بارسلونا و چه در تیم ملی عملکرد بسیار خوبی داشته است. تا اینجا هم خیلی خوب فشارها را مدیریت کرده."

مهاجم سابق تیم ملی آرژانتین در ادامه افزود: "فکر نمی‌کنم مقایسه‌های فرضی فایده‌ای داشته باشد. لئو مسیر منحصر‌به‌فردی داشته و هم از نظر فردی و هم تیمی، دستاوردهای خاصی در کارنامه دارد. او بهترین بازیکن تاریخ بارسلوناست. بنابراین این نوع مقایسه‌ها کمک‌کننده نیست. لامین باید مسیر خودش را برود. او تازه شروع کرده و تا این لحظه فوق‌العاده بوده است."