ادعای اتحادیه جهانی بازیکنان فوتبال: بازیکنان می‌ترسند اعتراض کنند!

ادعای اتحادیه جهانی بازیکنان فوتبال: بازیکنان می‌ترسند اعتراض کنند!

پایگاه خبری فوتبالی - اتحادیه جهانی بازیکنان فوتبال (FIFPRO) مدعی شده که فیفا نیازهای ابتدایی بازیکنان را نادیده می‌گیرد و بسیاری از آن‌ها از پیامدهای احتمالی صحبت کردن درباره فشار بیش از حد مسابقات واهمه دارند.

به گزارش فوتبالی، دبیرکل FIFPRO، الکس فیلیپس، اعلام کرده که بسیاری از ۶۶ هزار بازیکن زن و مردی که این اتحادیه در سراسر جهان نمایندگی آن‌ها را بر عهده دارد، از کمبود استراحت و تعداد بیش از حد بازی‌ها نگران‌اند. او همچنین گفت بازیکنان از ترس تبعات احتمالی، نمی‌توانند آزادانه نظرشان را بیان کنند.

او در اینباره توضیح داد: 

"بازیکنان از صحبت کردن واهمه دارند چون قدرتی ندارند. شاید به‌صورت فردی ثروتمند باشند، یعنی آن ۱ درصد بالای هرم ولی ۹۹ درصد بازیکنان تنها از طریق اتحادیه یا انجمن‌های‌ خود امکان ابراز قدرت دارند. پیش از جام جهانی باشگاه‌ها با چند ستاره‌ بزرگ صحبت می‌کردم و می‌گفتند که برای مدت زیادی استراحت نداشته‌اند. یکی‌ از آن‌ها گفت فقط وقتی مصدوم می‌شوم فرصت استراحت دارم. برخی دیگر هم نسبت به حرف زدن بدبین و بی‌انگیزه بودند. سپس می‌بینیم همین بازیکنان دو هفته بعد مجبور می‌شوند در ویدیوهای تبلیغاتی بگویند ‘ما فکر می‌کنیم جام جهانی باشگاه‌ها فوق‌العاده‌ست’ چون کارفرمایانشان این را از آن‌ها می‌خواهند و بخشی از وظایف‌شان است. این یک وضعیت متناقض است؛ بازیکنان نمی‌توانند حرف بزنند. در موقعیتی دشوار قرار دارند؛ می‌توانند صحبت کنند اما ممکن است عواقبی داشته باشد."

در پاسخ، فیفا از موضع‌گیری FIFPRO انتقاد کرد و در بیانیه‌ای اعلام کرد: 

"از لحن تفرقه‌افکن و متناقضی که رهبری FIFPRO در پیش گرفته، به‌شدت ناامید هستیم. فوتبال به اتحاد نیاز دارد، نه تفرقه؛ بازیکنان به عمل نیاز دارند، نه شعار. فیفا با بازیکنان و کسانی که واقعا به‌دنبال بهترین‌ها برای فوتبال هستند، به مسیر خود ادامه خواهد داد. پاسخ به این فراخوان بر عهده فیف‌پرو است."