غیررسمی: پدیده نانت فرانسه راهی لیگ عربستان شد

غیررسمی: پدیده نانت فرانسه راهی لیگ عربستان شد

پایگاه خبری فوتبالی- بر اساس گزارش‌های منتشرشده امروز، مدافع ۲۰ ساله فرانسوی ناتان زیزه از باشگاه نانت به تیم تازه‌ صعود کرده نئوم در لیگ حرفه‌ای عربستان منتقل شد.

به گزارش فوتیالی، این انتقال که شامل توافقی به ارزش ۲۰ میلیون یورو است. پیش از این باشگاه‌های بزرگ اروپا مانند ویارئال و چند تیم لیگ برتری انگلیس علاقه‌مند به جذب او بودند، اما این مدافع جوان تصمیم گرفت پیشنهاد مالی و شرایط شخصی در لیگ عربستان را مورد نظر قرار دهد و پیشنهادهای اروپایی را کنار بگذارد.

زیزه که سابقه بازی در تیم زیر ۲۰ سال فرانسه را دارد، علاوه بر درآمد قابل توجه، فرصت تجربه در پروژه بلندپروازانه سعودی را انتخاب کرد. نئوم قصد دارد با جذب استعدادهای جوان و بالقوه، جایگاهی جدی در لیگ حرفه‌ای عربستان ایجاد کند. مبلغ انتقال نزدیک به ۲۰ میلیون یورو برآورد شده و قراردادی با شرایط شخصی جذاب برای زیزه ارائه شده است. این انتقال نشان‌دهنده تغییر استراتژیک باشگاه‌های سعودی در جذب استعدادهای جوان اروپایی با پیشنهادهای رقابتی است و تلفیق چشم‌انداز مالی و ورزشی، نئوم را به یک مقصد جذاب بدل کرده است.

وضعیت نهایی قرارداد هنوز به شکل رسمی اعلام نشده اما تمامی نشانه‌ها حاکی از تأیید انتقال در روزهای آینده است. اگر انتقال نهایی شود، زیزه به یک ستاره جدید برای پروژه جاه‌طلبانه نئوم تبدیل خواهد شد.