ایرانپوریان: تراکتور بازیکنان با کیفیت‌تری از آلوز داشته است!

ایرانپوریان: تراکتور بازیکنان با کیفیت‌تری از آلوز داشته است!

پایگاه خبری فوتبالی- پیشکسوت باشگاه تراکتور می‌گوید رفتن آلوز تاثیری در این تیم ندارد و رفتار او غیرحرفه‌ای بوده ولی باید با احترام این بازیکن را بدرقه کرد.

به گزارش فوتبالی، محمد ایرانپوریان، بازیکن محبوب سابق تراکتور، در گفت‌وگو با خبرنگار “فوتبالی” درباره نقل و انتقالات تی‌تی‌ها در بازار تابستانی عنوان داشت: «من سال پیش هم گفتم که مدیران تراکتور از جمله مسئول نقل و انتقالات این تیم تازه یاد گرفته‌اند که اسکلت تیم را حفظ کنند و نقاط ضعف و قوت را پوشش دهند. به نظرم امسال خیلی خوب عمل می‌کنند و با حفظ نفرات خوب، بازیکنان خوبی هم می‌خرند و انشاالله امسال هم تیم قهرمان شود.»

پیشکسوت تراکتور می‌گوید این تیم باید فراتر از مدعی قهرمانی باشد: «تراکتور در یک دهه اخیر هر سال جزو مدعیان قهرمانی بوده و آنقدر باید تیم را خوب ببندند و تمرکز بالایی داشته باشند تا هر سال مدعی اول باشند و بگویند ما می‌توانیم قهرمان شویم. امیدوارم قهرمانی تداوم داشته باشد و نه اینکه مدعی قهرمانی باشیم. به نظرم سپاهان، پرسپولیس، استقلال و فولاد می‌توانند‌ خوب عمل کنند که البته استقلال نه به آن شکل ولی بقیه جزو مدعیان هستند.»

مدافع راست سابق تراکتور درباره ترافیک بازیکن در این پست برای فصل آتی چنین نظری دارد: «حتماً اسکوچیچ برنامه‌ریزی خاصی دارد و این بازیکنانی که اسم بردید همه چند پسته هستند و رقابت سنگینی خواهد بود. به نظرم در حالت عادی حضور چهار بازیکن در پست دفاع راست منطقی نیست ولی اسکو حتماً در ذهنش چیزی دارد. دانیال می‌تواند هافبک و وینگر بازی کند و فرجی دفاع وسط هم می‌تواند بازی کند و شیری هم چند پسته است و این بازیکنان می‌توانند در کوران مسابقات کمک کنند.»

ایرانپوریان معتقد است تراکتور بازیکنان بزرگتری از آلوز داشته و کار هافبک پرتغالی غیرحرفه‌ای بوده است: «من همیشه گفته‌ام که هیچ نامی بزرگ‌تر از تراکتور نیست. حتی در این تیم قوی‌تر از آلوز خیلی بوده و رفته است. ما فلاویو لوپز، رودریکو توزی، جاسم کرار و ادینیو را داشتیم که به مراتب قوی‌تر از آلوز بودند. همچنین بازیکنان ایرانی زیادی هم بودند که در این پست خفن‌تر از آلوز بودند ولی رفتند و نام تراکتور باقی مانده است ک بزرگتر از هر کدام از ما بوده است. دقیق نمی‌دانم مقصر کیست ولی کار این بازیکن غیرحرفه‌ای بوده است.»

پیشکسوت تی‌تی‌ها معتقد است آلوز بازوبند کاپیتانی این تیم را بسته و احترامش باید حفظ شود: «این باشگاه باید یک مکتب باشد و هر کسی ماند حمایت شود و هر کسی هم رفت با استقبال خوب برود. سرمایه اصلی باشگاه هوادار است که می‌ماند و امیدوارم احترام هر کسی را نگه دارند و به حاشیه رفتن خوب نیست. او بازوبند بسته و باید حرمت نگه داریم و با بدرقه خوب رهسپارش کنیم و انشاالله هر جا رفتند موفق باشند.»

ایرانپوریان می‌گوید جدایی آلوز برای تراکتور مشکلی ایجاد نمی‌کند: «چنین چیزی نیست و مشکلی ایجاد نمی‌شود. آلوز بازیکن خوبی بود ولی من از دید خودم بازیکنان دیگر را تاثیرگذارتر در قهرمانی دیدم. ایگور از نظر من تاثیر زیادی داشت ولی شما شاید فقط پاس گل را ببینید. حفظ این بازیکن خوب است ولی نه به هر قیمتی. اما در نهایت حرف من این است که باید مکتبی شکل دهیم که هر بازیکنی رفت با احترام برود چون یک روزی اینجا زحمت کشیده‌ است.»