رضاوند بدون لباس آبی؛ در جستجوی خاطرات اهواز در اصفهان!

رضاوند بدون لباس آبی؛ در جستجوی خاطرات اهواز در اصفهان!

پایگاه خبری فوتبالی- آرش رضاوند یک بار از استقلال جدا شده و شرایط خوبی داشته و به دنبال تکرار این موضوع است.

به گزارش فوتبالی، آرش رضاوند جزو بازیکنانی بود که در مدت اخیر انتقادات زیادی را در استقلال تحمل می‌کرد. بازیکنی که در نهایت پس از انجام ۱۸۵ بازی با پیراهن آبی و به ثمر رساندن ۷ گل و ارسال ۱۹ پاس گل از این تیم جدا شد.

البته جدایی از استقلال برای اولین بار نیست که برای رضاوند پیش می‌آید و این هافبک ۳۱ ساله یک بار هم چند فصل پیش به صورت قرضی از جمع آبی‌پوشان جدا و راهی فولاد خوزستان شد اما این بار جدایی رضاوند قرضی نیست و او با قراردادی قطعی راهی سپاهان شده است.

با این حال هافبک سابق استقلال در زمان جدایی از این تیم به مقصد فولاد توانست روزهای خوبی را تجربه کند. رضاوند در مدت یک نیم فصل حضور در اهواز برای فولاد ۲۰ بازی انجام داد و موفق به ۴ مرتبه گلزنی شد و باتوجه به درخششی که داشت باز هم مورد توجه استقلال قرار گرفت و قرارداد قرضی وی در فولاد تمدید نشد.

رضاوند باز هم در تجربه تقریباً مشابهی قرار گرفته و به دنبال این است تا مجدداً خارج از استقلال بدرخشد و در همین راستا با انگیزه بالایی در تمرینات شاگردان محرم نویدکیا دیده می‌شود و باید دید این بار عملکرد آرش دور از فضای استقلال چگونه خواهد بود.