کاسه چه‌کنم چه‌کنم در دستان مدیران استقلال/ حسینی رفت و جانشینش نمی‌آید!

کاسه چه‌کنم چه‌کنم در دستان مدیران استقلال/ حسینی رفت و جانشینش نمی‌آید!

پایگاه خبری فوتبالی- مذاکرات باشگاه استقلال با چند دروازه‌بان مختلف برای انتقال به این تیم شکست خورده است و هر روز نام جدیدی در این ماجرا مطرح می‌شود.

به گزارش فوتبالی، چند روز پیش بود که خبر انتقال سید حسین حسینی به سپاهان در رسانه‌ها منتشر شد و همه اهالی فوتبال را غافلگیر کرد.

 البته از مدت‌ها پیش اخباری درباره اختلاف مدیران با حسینی به گوش می‌رسید اما نکته این بود که اولا خیلی‌ها معتقد بودند بالاخره اختلاف حسینی با مدیران استقلال حل می‌شود و او در استقلال می‌ماند و ثانیا به نظر می‌رسید در صورت جدایی حسینی از استقلال مقصد بعدی او تراکتور باشد. اما هیچ کدام از این اتفاقات نیفتاد و حسینی به سپاهان رفت و همه را سورپرایز کرد.

این که تیمی مثل سپاهان حسینی را جذب کرد و البته تراکتور هم به دنبال او بود نشان می‌دهد که این دروازه‌بان از نظر فنی تایید شده است و جدایی او از استقلال دلایلی غیر فنی داشته است. 

به نظر می‌رسد اختلافاتی بین حسینی و برخی اعضای هیات مدیره و البته یک باند قدیمی در تیم و بازیکنان وجود داشت که در نهایت باعث جدایی او شد و حتی برخی مدیران استقلال با همکاری همان باند از مدت‌ها پیش چنین تصمیمی را گرفته بودند. این ماجرا یعنی اینکه آنها از جدایی او مطمئن بودند پس وقت کافی برای انتخاب، مذاکره و توافق با گزینه جانشین حسینی را داشتند. درواقع برخی معتقد بودند که وقتی باشگاه استقلال یکی مثل حسینی را کنار می‌گذارد حتما به جانشینش هم فکر کرده است. اما همین حالا که شما دارد این گزارش را می‌خوانید استقلال هنوز جانشین حسینی را پیدا نکرده است. چه برسد به این که با جانشین کاپیتان فصل گذشته استقلال مذاکره و توافق هم شده باشد! 

ظاهرا استقلالی‌ها طبق ادعای نزدیکانشان با چند گزینه خارجی وارد مذاکره شده‌ بودند اما هیچ کدام از این گزینه‌ها به عقد قرارداد منجر نشده است و حالا در حالی که قرعه کشی لیگ برتر انجام شد و استقلال باید 15 روز دیگر در سوپرجام با تراکتور بازی کند این تیم هنوز دروازه‌بان اول ندارد!

منطقی این بود که استقلال ابتدا از جذب یک جایگزین برای حسینی که در حد و اندازه‌های او باشد مطمئن شود و سپس او را کنار بگذارد اما به شکل عجیب و باناکارآمدی مدیران فعلی استقلال این اتفاق هم نیفتاد و حالا ماجرای جذب دروازه‌بان جدید هم می‌رود که به پرونده پر و پیمان ناکامی‌ها و ناکارآمدی های نقل و انتقالاتی مدیران استقلال اضافه شود.