حمله وحشتناک سگ‌های خیابانی به بازیکن سابق بارسلونا

حمله وحشتناک سگ‌های خیابانی به بازیکن سابق بارسلونا

پایگاه خبری فوتبالی - کارلس پرز، بازیکن سابق بارسلونا و فعلی باشگاه آریس سالونیکی یونان، در اتفاقی غیرمنتظره مورد حمله سگ قرار گرفت و با جراحات قابل‌توجه به بیمارستان منتقل شد.

به گزارش فوتبالی ، این حادثه که واکنش گسترده‌ای در رسانه‌های یونانی به دنبال داشته، زمانی رخ داد که پرز تلاش داشت دو سگ درگیر را از یکدیگر جدا کند. اقدام خیرخواهانه‌ او برای جلوگیری از آسیب به حیوانات، به قیمت آسیب فیزیکی شدید برای خودش تمام شد.

بر اساس گزارش رسانه‌های محلی، شدت جراحات به حدی بوده که نیاز به بخیه و مراقبت فوری پزشکی پیدا کرده است. منابع بیمارستانی اعلام کرده‌اند که پرز شش بخیه خورده و هم‌اکنون تحت نظر پزشکان قرار دارد. هنوز زمان مشخصی برای بازگشت او به تمرینات تعیین نشده و احتمال دارد مدتی از میادین دور بماند.

کارلس پرز که فوتبال خود را از آکادمی معروف بارسلونا آغاز کرد، در ادامه مسیر حرفه‌ای‌اش به سلتا ویگو پیوست و در تابستان جاری با قراردادی قرضی به تیم یونانی آریس پیوست. او به‌تازگی تمریناتش را با این تیم آغاز کرده بود و امیدوار بود فصل موفقی را در لیگ یونان تجربه کند.

این حادثه شوکه‌کننده، آغاز پرحاشیه‌ای برای دوران حضور او در یونان رقم زده است. باشگاه آریس هنوز واکنش رسمی به این اتفاق نداشته، اما انتظار می‌رود به‌زودی بیانیه‌ای در مورد وضعیت سلامتی و زمان بازگشت پرز منتشر کند.