بازیکنی که فلیک او را شایسته کاپیتانی بارسلونا می‌داند

بازیکنی که فلیک او را شایسته کاپیتانی بارسلونا می‌داند

پایگاه خبری فوتبالی - هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا، پس از پیروزی پرگل تیمش مقابل اف‌سی سئول با نتیجه ۷-۳، در یک نشست خبری کوتاه از عملکرد گاوی تمجید ویژه‌ای به عمل آورد و حتی او را شایسته بستن بازوبند کاپیتانی دانست. 

به گزارش فوتبالی ، فلیک با اشاره به گل ششم بارسا که توسط این بازیکن جوان اندلسی به ثمر رسید، گفت: «گاوی همان چیزی را ارائه داد که انتظار داشتم. او خصوصیات یک رهبر واقعی را دارد.»

در پاسخ به سوالی درباره جایگاه فنی مناسب برای گاوی، فلیک تأکید کرد که این بازیکن بااستعداد هم در نقش شماره ۶ و هم شماره ۸ توانایی بازی دارد و به عملکرد خوب او در پایان فصل گذشته نیز اشاره کرد.

سرمربی آلمانی همچنین درباره غیبت دو مدافع تیم، اریک گارسیا و اینیگو مارتینز توضیح داد: «هردو دچار مصدومیت‌های خفیف بودند و ترجیح دادیم ریسک نکنیم تا برای ادامه فصل آماده باشند.» او در ادامه از تقسیم مناسب دقایق بازی بین بازیکنان ابراز رضایت کرد.

تحلیل فلیک از بازی حاکی از رضایت نسبی او بود: «شروع خوبی در نیمه اول داشتیم، ولی بعد کمی افت کردیم. خوشبختانه در نیمه دوم با ورود بازیکنانی مثل گاوی، فران تورس و رشفورد، دوباره تیم اوج گرفت.»

فلیک همچنین عملکرد جرارد مارتین را در پستی ناآشنا مثبت ارزیابی کرد. تمرینات بارسا در سئول تا روز یکشنبه ادامه دارد و این تیم دوشنبه در شهر دائگو به مصاف آخرین حریف آسیایی خود خواهد رفت.