چرا ستاره جدید اتلتیکو مادرید پیشنهاد النصر را رد کرد؟

چرا ستاره جدید اتلتیکو مادرید پیشنهاد النصر را رد کرد؟

پایگاه خبری فوتبالی - دیوید هانکو از پیوستن به اتلتیکو مادرید ابراز خوشحالی کرد. مدافع سابق فاینورد که تا آستانه پیوستن به النصر عربستان پیش رفته بود، در نهایت پس از انصراف ناگهانی سعودی‌ها، با اتلتیکو مادرید قرارداد بست.

به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌ها، این انتقال با مبلغی در حدود ۳۰ تا ۳۵ میلیون یورو انجام شده است. این مدافع ۲۷ ساله قرارداد ۵ ساله تا ژوئن ۲۰۳۰ با اتلتیکو امضا کرده و به خانوادۀ سیمئونه پیوسته است او به‌عنوان اولین بازیکن اهل اسلواکی در تاریخ این تیم ثبت خواهد شد.

هانکو صبح امروز در این رابطه گفت: "پیشنهاد عربستان وجود داشت، اما پایان این داستان همان‌طور رقم خورد که دلم می‌خواست، یعنی بازی در اینجا. به محض اینکه اتلتیکو مادرید وارد ماجرا شد، می‌خواستم به این تیم بیایم. ما دلمان می‌خواست به مادرید بیاییم."

او همچنین افزود: "در مورد علاقه‌ی باشگاه‌های مختلف صحبت زیاد بود، اما واقعاً پیشنهادهای جدی زیادی وجود نداشت. دو سال پیش که در اینجا بازی کردم، خیلی تحت تأثیر قرار گرفتم و از همان موقع دوست داشتم برای یکی از بهترین باشگاه‌های جهان بازی کنم."

هانکو درباره‌ی سرمربی تیم، دیگو سیمئونه، هم گفت: "در سال‌های اخیر دوران حرفه‌ای‌ام، خوش‌شانس بودم که با مربیان خوبی کار کردم. چولو یکی از بهترین‌های دنیاست. برای من این یک چالش است. این تیم در سطح بالایی قرار دارد و من سخت تلاش خواهم کرد."