پایگاه خبری فوتبالی - در تابستانی که موج خروج استعدادها از فوتبال اسپانیا شدت گرفته، چند باشگاه لالیگا بیشترین آسیب را متحمل شدهاند.
به گزارش فوتبالی ، بر اساس گزارشی از ترنسفرمارکت، از پایان فصل گذشته تاکنون، ارزش کلی بازار تیمهای لالیگا ۱۶۶.۱۵ میلیون یورو کاهش یافته؛ رقمی که نگرانیها درباره تضعیف رقابت در لیگ اسپانیا را افزایش داده است.
این افت بزرگ بهویژه در تیمهایی غیر از سه باشگاه بزرگ یعنی رئال مادرید، بارسلونا و اتلتیکو مادرید محسوستر است. ۱۷ تیم دیگر لالیگا تنها در دو ماه، ۲۹۸.۳۵ میلیون یورو از ارزش خود را از دست دادهاند. فروش بازیکنانی چون مارتین زوبیمندی، خسوس رودریگز، آندرس موسکرا و تیرنو باری از جمله دلایل اصلی این کاهش ارزش عنوان شدهاند.
در میان باشگاهها، رئال سوسیداد بیشترین افت را تجربه کرده و با خروج زوبیمندی به آرسنال، حدود ۱۱۸ میلیون یورو از ارزش بازارش کاسته شده است. عملکرد ضعیف تیم در فصل گذشته نیز در کاهش ارزش سایر بازیکنان بیتأثیر نبوده است.
والنسیا نیز با جدایی استعدادهای آکادمی مانند موسکرا و یارک، و همچنین پایان قرارداد قرضی چند بازیکن کلیدی نظیر مامارداشویلی، بارنچیا و صدیق، با افتی ۷۷.۶ میلیون یورویی مواجه شده است.
رئال بتیس هم از این موج بینصیب نمانده و با فروش خسوس رودریگز بخشی از شاکله اصلی خود را از دست داده است. کاهش سرمایه انسانی در این باشگاهها، زنگ خطر را برای آینده فوتبال اسپانیا به صدا درآورده است.