ساها: رونالدو اولین وینگری بود که تبدیل به گلزن درجه‌یک شد

ساها: رونالدو اولین وینگری بود که تبدیل به گلزن درجه‌یک شد

پایگاه خبری فوتبالی - لوئیس ساها، مهاجم سابق منچستریونایتد، در مصاحبه‌ای درباره دوران بازی‌اش کنار کریستیانو رونالدو به نکته‌ای جالب درباره تحول سبک بازی وینگرها اشاره کرده است.

به گزارش فوتبالی، ساها که از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۸ هم تیمی کریستیانو رونالدو در منچستریونایتد بود، موفق شد طی ۸۶ بازی برای این تیم ۲۶ گل به ثمر برساند.

او درباره رونالدو گفت: “اوایل قرار بود رونالدو فقط توپ‌ها را برای نیستلروی سانتر کند، من یا حتی کارلوس توز… اما فصل که تمام شد، متوجه شدیم که او بالای ۳۰ گل زده است؛ یعنی بیشتر از همه‌ ما! رونالدو واقعاً بی‌نظیر و فوق العاده است. او نحوه بازی وینگرها را تغییر داد.”

ساها در ادامه تأکید کرد که رونالدو با عملکردش در یونایتد، پایه‌گذار سبکی شد که بعدها توسط بازیکنانی مثل محمد صلاح و سادیو مانه دنبال شد: “او کاری را در منچستر انجام داد که حالا بازکنانی مانند صلاح و مانه انجام میدهند؛ ولی اولین نفر کریستیانو بود. کسی سبک بازی وینگرها را این‌گونه متحول نکرده بود.”

کریستیانو رونالدو بین سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۹ برای منچستریونایتد بازی کرد و در فصل ۲۰۰۸-۲۰۰۷ موفق شد ۴۲ گل در تمامی رقابت‌ها به ثمر برساند؛ آماری که آن زمان برای یک بازیکن وینگر بی‌سابقه بود.