پایگاه خبری فوتبالی- هافبک فصل گذشته پرسپولیس همچنان مدنظر سرمربی آبیها قرار دارد.
به گزارش فوتبالی، چندی پیش اعلام کردیم که پس از مطرح شدن شایعه حضور رضا اسدی در استقلال، این باشگاه به بازیکن فصل گذشته سپاهان اعلام کرده لیست سهمیه لیگ برتریاش پر شده و قادر به جذب او نیست.
حالا به نظر میرسد این مشکل درمورد سعید مهری هم وجود دارد. براساس پیگیریها مشخص شد علاوه بر عارف غلامی، سعید مهری هم در لیست ساپینتو حضور دارد و سرمربی اتفاقا مانند غلامی هم تاکید بر جذب این بازیکن دارد.
با خروج ایمان سلیمی به نظر میرسد حالا مشکل خاصی برای جذب غلامی نیست اما ظاهرا هنوز تکلیف زبیر نیک نفس مشخص نشده و به همین خاطر استقلال در وهله اول باید وضعیت این بازیکن را مشخص کند چرا که قرارداد نیک نفس با استقلال فعلا برقرار است.
از طرفی، گفته میشود باشگاه استقلال فعلا به دنبال جذب بازیکنان خارجی و پر کردن این سهمیه است. درواقع در بحث جذب بازیکن لیگ برتری فعلا برنامه جدیدی وجود ندارد و به این ترتیب به نظر میرسد که آلکثیر در جمع آبیها ماندنی است مگر اینکه در روزهای آینده تصمیمات جدیدتری گرفته شود.