منزل باکیچ به بیفوما رسید؛ اقامت در برج‌های چیتگر!

منزل باکیچ به بیفوما رسید؛ اقامت در برج‌های چیتگر!

پایگاه خبری فوتبالی- تیوی بیفوما در برج‌های چیتگر سکونت خواهد داشت.

به گزارش فوتبالی، همیشه مساله سکونت بازیکنان خارجی در ایران برای باشگاه‌های لیگ برتری یک دغدغه جدی است. پرسپولیس در فصل جاری نقل‌وانتقالات با سه بازیکن خارجی به توافق رسید؛ بیفوما، اوریه و باکیچ پس از عقد قرارداد با پرسپولیس راهی تهران شدند و حالا مدتی است زیر نظر وحید هاشمیان کار خود را دنبال می‌کنند.

ابتدا قرار بر این بود یک‌واحد مسکونی در برج‌های چیتگر به مارکو باکیچ داده شود که این بازیکن مونته‌نگرویی همراه با خانواده خود در آن حضور داشته باشد اما حالا و طبق شنیده‌های خبرنگار فوتبالی، واحد معرفی شده به باکیچ در اختیار تیوی بیفوما قرار گرفته و مدیران پرسپولیس به دنبال جای جدیدی برای هافبک خود هستند.

ظاهرا محمد انصاری به مارکو باکیچ قول داده که طی هفته آینده مشکل سکونت او را حل می‌کند و این بازیکن از هتل المپیک خارج می‌‌شود. گفتنی است سرژ اوریه تا این لحظه درخواستی مبنی بر خروج از هتل المپیک نداشته اما احتمالا طی روزهای آینده، اوریه هم هتل المپیک را ترک خواهد کرد.