اتفاق عجیب؛ استفاده از دوربین عروسی در سیستم VAR!

اتفاق عجیب؛ استفاده از دوربین عروسی در سیستم VAR!

پایگاه خبری فوتبالی- رئیس دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال از یک اتفاق عجیب در پیاده سازی سیستم VAR در یکی از ورزشگاه‌ها خبر داد.

به گزارش فوتبالی، شب گذشته دانیال مرادی رئیس دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال مهمان برنامه فوتبال برتر بود و درباره مسائل و مشکلات داوری به خصوص ماجراهای مربوط به سیستم VAR توضیحاتی داد.

بخش عمده‌ای از این گفت‌وگو به مسائل و دشواری‌های پیاده سازی سیستم VAR در ورزشگاه‌ها اختصاص داشت. مشکلاتی که باعث شد داوران حتی با استفاده از تصاویر این سیستم هم تصمیمات بعضا اشتباهی بگیرند.

دانیال مرادی در توضیحاتی که در این باره داد از یک اتفاق عجیب هم خبر داد و گفت: «در فصلی که گذشت برای پیاده‌سازی VAR در ورزشگاه‌ها چند مشکل داشتیم. مثلا چند ورزشگاه اصلا استانداردِ پیاده سازیِ VAR را نداشتند. کابل کشی‌های فیبر نیروی و اینترنت پرسرعت از الزامات اجرای VAR است در حالی که همه ورزشگاه‌های ما این امکانات را ندارند. اما همه توقع VAR داشتند. یک استادیومی بود که علاوه بر دوربین‌های صدا و سیما که به ما خروجی می‌داد گفتیم چند دوربین هم اضافه شود تا ما زوایای بیشتری داشته باشیم. باورتان نمی‌شود. دوربینی را که برای مراسم‌های جشن عروسی استفاده می‌شد برای ما آورده بودند! مگر می‌شود با این دوربین VAR را اجرا کرد؟ همین موضوع یکی از علل اشتباهات در تصمیم‌گیری‌ها بوده است.»