تشریح آخرین شرایط ورزشگاه‌ها در آستانه آغاز لیگ برتر

تشریح آخرین شرایط ورزشگاه‌ها در آستانه آغاز لیگ برتر

پایگاه خبری فوتبالی- دبیر کارگروه استانداردسازی ورزشگاه‌ها گفت: ورزشگاه غدیر اهواز قطعا به نیم‌فصل اول نمی‌رسد. همچنین مجموعه یادگار امام (ره) نیز زیر کشت چمن است و شرایطش مشخص نیست.

به گزارش فوتبالی، داود رفعتی در پایان مراسم قرعه‌کشی لیگ دسته اول فوتبال باشگاه‌های کشور و در جمع خبرنگاران در خصوص شرایط ورزشگاه‌ها در آستانه آغاز لیگ برتر و دسته اول، اظهار داشت: به همراه مدیرعامل شرکت توسعه از ورزشگاه پارس استان فارس بازدید کردیم و سپس جلسه‌ای در استانداری داشتیم. تا چند روز دیگر باز هم بازدیدی خواهم داشت و اگر خواسته‌ها را به ۹۰ درصد رسانده بودند، دیدارهای خانگی فجرسپاسی در این ورزشگاه برگزار می‌شود، وگرنه محل دیگری مشخص خواهد شد.

وی در خصوص درخواست باشگاه استقلال خوزستان برای میزبانی دیدار با چادرملو در تهران، گفت: هنوز چیزی قطعی نیست و سازمان لیگ در این خصوص اطلاع دارد. باشگاه‌ها باید دو ورزشگاه را اعلام کنند که اگر آماده نباشد، سازمان لیگ این اختیار را دارد که ورزشگاه میزبان را انتخاب کند.

دبیر کارگروه استانداردسازی ورزشگاه‌ها، ادامه داد: سازمان لیگ باید با نظر استقلال خوزستان موافقت کند. شاید باشگاهی بخواهد ورزشگاه بارسلونا را انتخاب کند، اما سازمان لیگ باید نظر نهایی را بدهد.

رفعتی گفت: ورزشگاه غدیر اهواز به طور قطع به نیم‌فصل نخواهد رسید، چون چمن و نور آن به طور کامل تغییر می‌کند. ورزشگاه نصیری یزد هم احتمالا ابتدای مهرماه آماده می‌شود. خوشبختانه دو ورزشگاه تختی تهران و شهرقدس آماده هستند.

وی بیان کرد: از ورزشگاه انقلاب کرج هم بازدید خواهم کرد تا ببینیم برای میزبانی لیگ یک، چه شرایطی دارد. ورزشگاه‌های لیگ یک باید گیت ورودی داشته باشند. این مجموعه شرایط میزبانی لیگ برتر را ندارد و برای لیگ یک هم باید اشکالات آن برطرف شود.

رفعتی توضیح داد: چمن ورزشگاه یادگار امام(ره) تبریز درحال کاشت است و شنیده‌ام تراکتور مجموعه بنیان دیزل را به‌عنوان محل برگزاری دیدارهای خانگی خود معرفی کرده است. برای محل برگزاری دیدار هفته اول این تیم با استقلال تهران هم سازمان لیگ در جریان است. من فقط در خصوص ورزشگاه‌ها می‌توانم نظر بدهم.

او در خصوص مشکلات VAR نیز، بیان کرد: فدراسیون وظیفه‌ای برای تهیه VAR ندارد و این از الزامات است که ورزشگاه‌ها سیستم کمک داور ویدئویی داشته باشند. با این حال فدراسیون در تلاش است و کمک می‌کند تا بازی‌ها با استفاده از VAR برگزار شوند.