پایگاه خبری فوتبالی- فرشاد فرجی نخستین بازی خود پس از جدایی از پرسپولیس را باید برابر استقلال تجربه کند.
به گزارش فوتبالی، فرشاد فرجی نخستین خرید تراکتور در بازار تابستانی بود. مدافع باتجربهای که پس از سالها حضور در پرسپولیس با نظر اسماعیل کارتال به پایان کار خود رسید تا راهی تراکتور شود.
اما فرجی در تراکتور هم کار آسانی برای قرارگیری در ترکیب دراگان اسکوچیچ ندارد. این مدافع چندپسته در پست دفاع مرکزی باید با شجاع خلیلزاده و الکساندر سدلار رقابت کند و در پست دفاع راست هم بازیکنان نام آشنایی همچون دانیال اسماعیلیفر، صادق محرمی و مهدی شیری حضور دارند.
اما نکته جذاب برای فرجی شاید آغاز دوران غیرپرسپولیسی خود با استقلال باشد! این مدافع که در دربیهای زیادی حضور داشته، این بار باید با پیراهن قرمز دیگری در دو بازی سوپرجام و هفته نخست لیگ برتر برابر آبیها قرار بگیرد.
باید منتظر ماند و دید فرجی خواهد توانست نظر مثبت اسکوچیچ را جلب کرده و در بازی سوپرجام جزو ارکان دفاعی تیم جدیدش باشد یا نه.