دبیر: شکست در فینال‌ها ایراد کلی کشتی ما است

دبیر: شکست در فینال‌ها ایراد کلی کشتی ما است

پایگاه خبری فوتبالی- رئیس فدراسیون کشتی در خصوص درخواست جمهوری آذربایجان برای انتقال امیررضا معصومی گفت: هنوز وقت نکردم جواب نامه آنها را بدهم چون برای ما اولویت نیست و امیررضا باید باید بگردد مانند بقیه کشتی خودش را بگیرد.

به گزارش فوتبالی، علیرضا دبیر امروز (یکشنبه) در حاشیه مراسم رونمایی از کتاب «پرافتخارترین سبک‌وزن ایران»؛ روایت زندگی استاد ابراهیم جوادی در جمع خبرنگاران در خصوص امیررضا معصومی اظهار کرد: او باید برگردد و به کشتی خودش در ایران ادامه دهد. موضوع مهمی نیست که الان دوباره بخواهم بحث کند و امیدوارم که برگردد و به حرف آنهایی که باید گوش بدهد، گوش بدهد.

وی همچنین در خصوص اعزام تیم‌های کشتی آزاد و فرنگی جوانان به بلغارستان محل برگزاری پیکارهای قهرمانی جهان نیز گفت: پنجشنبه تیم کشتی آزاد جوانان عازم بلغارستان خواهد شد و ما برای گرفتن روادید مشکل داریم و اذیت می‌شویم و نمی‌خواهم بگویم رویکرد کشورهایی که ویزا می‌دهند چگونه هست. در این شرایط یا برخی سفارتخانه‌ها بسته است و یا در دادن روادید اذیت می‌کنند و ما هم می‌توانیم مانند بسیاری از رشته‌ها، تیم‌ها خود را اعزام نکنیم ولی واقعا هزینه‌های ما چند برابر شده و فقط برای آنکه مردم را خوشحال کنیم و از شرف و حیثیت ورزش و کشتی کشور دفاع کنیم این اعزام‌ها را انجام می‌دهیم.

رئیس فدراسیون کشتی در خصوص روادید ملی‌پوشان کشتی برای حضور در مسابقات جهانی زاگرب نیز یادآور شد: متاسفانه سفارت کرواسی هنوز بسته هست و مکاتبه‌ای با وزیر امور خارجه کشورمان داشتم و با رئیس دفتر و دوستانشان در تماس هستیم و در بحث روادید امیدوارم با کمک و همیاری وزارت امور خارجه تدبیری صورت گیرد که مشکل فدراسیون‌ها از این بابت مرتفع شود؛ یعنی رویکرد کشورهای غربی رویکرد پیچیده‌ای شده است.

وی همچنین در خصوص شکست ۵ آزادکار کشورمان در فینال نوجوانان جهان برابر حریفان نیز اظهار داشت: تیم‌های نوجوانان همین که به آتن رفتن برای ما پیروزی محسوب می‌شود چرا که این بچه‌ها در اردو بودند که تجاوز ۱۲ روزه رژیم صهیونی رخ داد و حتی نتوانستند به قهرمانی آسیا بروند چرا که شاکله اصلی تیم بعد از قهرمانی آسیا مشخص می‌شود و هیچ آزمایشی نشدند و نتوانستیم اردویی برایشان بگذاریم.

دارنده مدال طلای بازی‌های المپیک ۲۰۰۰ سیدنی ادامه داد: من اولا از آنها ممنون هستم در این شرایط بدون هیچ اردویی و بعد از تجاوز رژیم صهیونی به کشورمان، راهی جهانی یونان شدند و ضمن آنکه ما باید یاد بگیریم در فینال‌ها نبازیم و این ایراد کلی کشتی و بلکه ایراد کلی ورزش ما هست و باید یاد بگیریم که حمید سوریان چه کاری انجام داد که توانست در هفت فینال جهانی و المپیک برنده شود و یا یزدانی باید ۱۰ مدال تا طلای جهان و المپیک می‌گرفت چون یک استثناست با این وجود نباید به راحتی از کنار این شکست‌ها بگذریم.

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو در خصوص کتاب زندگی استاد ابراهیم جوادی نیز گفت: مراسم رونمایی از کتاب چهارمین قهرمان جهان و المپیک کشورمان امروز برگزار شد. ما ۱۱۷ قهرمان جهان و المپیک داریم که چاپ کتاب زندگی‌نامه آنان در برنامه ما هست همه آنها رو ثبت می‌کنیم که ماندگار شوند چرا که شناسنامه کشتی هستند و از سوی دیگر کتاب معرفی شهدای کشتی‌گیر را داریم که کار فرهنگی است.