درباره الدحیل حریف سپاهان؛ اولونگا نیست اما وراتی و پیاتک هستند!

درباره الدحیل حریف سپاهان؛ اولونگا نیست اما وراتی و پیاتک هستند!

پایگاه خبری فوتبالی- تیم آشنا و همیشه قَدَرِ قطری یک بار دیگر حریف تیمی از فوتبال ایران شده است.

به گزارش فوتبالی، روز سه‌شنبه در یکی از دیدارهای مرحله پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا، سپاهان ایران در قطر به مصاف الدحیل می‌رود. برنده این بازی راهی مرحله گروهی لیگ نخبگان می‌شود و بازنده باید در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیای دو شرکت کند.

الدحیل نامی آشنا برای فوتبال ایران است و در سال‌های گذشته تیم‌های ایرانی بارها با این تیم روبرو شده‌اند. حدود 3 سال پیش بود که سپاهان در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا با الدحیل همگروه بود و در هر دو بازی با نتایج 5 بر دو و یک بر صفر مقابل این تیم شکست خورد. 

اما الدحیل این روزها، با الدحیلی که حریف همیشگی تیم‌های ایرانی در لیگ قهرمانان بود، تفاوت‌هایی دارد. در همان بازی‌های 3 سال پیش، سرمربی الدحیل هرنان کرسپوی آرژانتینی بود اما نویدکیا که در آن مقطع هم سرمربی سپاهان بود این بار باید با جمال بلماضی مربی معروف و موفق الجزایری روبرو شود.

از نظر بازیکن هم الدحیل امروز با الدحیل 3 سال تفاوت‌های مهمی دارد. مهم‌ترینِ آنها نبود مایکل الونگای کنیایی است که گربه‌سیاه تیم‌های ایرانی بود و به همین سپاهان در آن دو بازی 3 گل زد. او چند هفته پیش راهی العربی قطر شد اما الدحیل جایگزین او را به سرعت پیدا کرد.

مهم‌ترین بازیکن فعلی الدحیل بدون شک مارکو وراتی است که سابقه بازی در پاری‌سن‌ژرمن را دارد. کریشتف پیاتک لهستانی هم با سابقه بازی در آث میلان به این تیم پیوسته و قرار است جای خالی مایکل اولونگا را در ترکیب الدحیل پر کند.

معز علی، جونیور ادمیلسون، کریم بوضیاف و بسام الراوی بازیکنانی هستند که سال‌هاست در الدحیل بازی می‌کنند و احتمالا روز سه‌شنبه هم در ترکیب این تیم مقابل سپاهان قرار خواهند گرفت. با وجود همه این تغییرات به نظر می‌رسد الدحیل نسبت به دو سه سال قبل کمی ضعیف‌تر شده و شکست دادنش کار خیلی سختی نیست.