سهمیه‌ ایران در لیگ نخبگان آسیا فصل 28-2027 افزایش پیدا کرد

سهمیه‌ ایران در لیگ نخبگان آسیا فصل 28-2027 افزایش پیدا کرد

پایگاه خبری فوتبالی- آخرین تغییرات در جدول امتیازی لیگ‌های فوتبال قاره آسیا اِعمال و تعداد سهمیه کشورها در لیگ‌های آسیایی فصل 28-2027 مشخص شد.

به گزارش فوتبالی، در حالی که روز سه‌شنبه همین هفته دو بازی پلی آف لیگ نخبگان آسیا در مناطق غرب و شرق برگزار می‌شود سهمیه لیگ‌های آسیایی در فصل 28-2027 این مسابقات مشخص شده است.

سایت معتبر فوتی رنکنیگ هر ماه وضعیت لیگ‌های معتبر کشوری و قاره‌ای را آنالیز و بررسی می‌کند به آنها امتیاز می‌دهد. این امتیازدهی بسیار دقیق است و می‌توان آن را مبنای تصمیم‌های کفندراسیون‌های مختلف درباره سهمیه کشورها، میزبانی و مسائل دیگر دانست.

در آخرین آپدیتی که این سایت در جدول امتیازات لیگ‌های کنفدراسیون فوتبال آسیا اعمال کرده، لیگ برتر ایران جام خلیج فارس به رده پنجم لیگ‌های قاره آسیا رسیده است و نسبت به رده بندی قبلی وضعیت بهتری دارد.

در این رده‌بندی لیگ برتر ایران با امتیاز 57.680 به رده پنجم جدول رسیده است. بالاتر از لیگ ستارگان قطر که با امتیاز 55.951 به رده ششم سقوط کرده است. در این جدول لیگ عربستان سعودی با 104.195 امتیاز صدرنشین است. جی‌لیگ ژاپن با 92.785 امتیاز دوم است. کی‌لیگ کره جنوبی با 75.751 امتیاز در رده سوم قرار دارد و ادنوک لیگ امارات با 62.670 امتیاز در رده چهارم است.

اما این جدول یک اتفاق خوب را برای ایران رقم زده است. قرار گرفتن ایران در رده پنجم آن، باعث افزایش سهمیه ایران در لیگ نخبگان آسیا در فصل 28-2027 به «دو به اضافه یک» سهمیه شده است. یعنی دو سهمیه قطعی و یک سهمیه پلی آف. 

این در حالی است که سهمیه ایران برای فصل‌های 26-2025 و 27-2026 «یک به اضافه یک» بوده است که تراکتور سهمیه اصلی را با قهرمان شدن در لیگ برتر به خودش اختصاص داد و سپاهان با نایب قهرمانی در لیگ برتر سهمیه پلی آف را گرفت. سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا دو هم مثل سابق همان یک سهمیه است.