خداحافظی باشکوه اسطوره دورتموند با هواداران

خداحافظی باشکوه اسطوره دورتموند با هواداران

پایگاه خبری فوتبالی - شب پر از احساسات در سیگنال ایدونا پارک رقم خورد، جایی که مَتس هوملس آخرین بازی خود به‌عنوان فوتبالیست را انجام داد و بدرقه‌ای کامل و شایسته از بروسیا دورتموند و هوادارانش دریافت کرد.

به گزارش فوتبالی، هوملس در دیداری دوستانه مقابل یوونتوس، آخرین بار با پیراهن دورتموند به میدان رفت و با استقبال پرشور هواداران خداحافظی کرد. این مدافع باتجربه که بازوبند کاپیتانی را بر بازو داشت، در دقیقه ۱۹ جای خود را به نیکلاس زوله داد و در میان گارد افتخار بازیکنان دو تیم زمین را ترک کرد. مسابقه با پیروزی ۲-۱ یوونتوس به پایان رسید؛ آندره‌آ کامبیاسو دو گل برای تیم ایتالیایی زد و ماکسیمیلیان بایر تک‌گل دیرهنگام دورتموند را به ثمر رساند.

گرگور کوبل، دروازه‌بان دورتموند، فاش کرد که هوملس پیش از بازی «به‌شدت احساساتی» بوده و از حرفه‌ای‌گری و رهبری او در طول دوران فوتبالش تمجید کرد. نیکو کواچ، سرمربی دورتموند که سابقه همکاری با هوملس در بایرن مونیخ را دارد، گفت که «کاملاً طبیعی» بوده که برای این بازی خداحافظی، بازوبند کاپیتانی را به او بسپارد.

این دیدار دوستانه ادای احترامی شایسته به هوملس بود؛ بازیکنی که اوایل امسال پس از یک دوره کوتاه در آاس رم از دنیای فوتبال خداحافظی کرده بود. این مدافع کهنه‌کار در دو مقطع حضورش در دورتموند، دو قهرمانی بوندس‌لیگا و دو قهرمانی جام حذفی آلمان را کسب کرد و با ۵۰۸ بازی، دومین بازیکن پر‌حضور تاریخ باشگاه است. او در پایان گفت: "همه‌چیز عالی بود. بهتر از این نمی‌توانستم تصور کنم."

کوبل در گفت‌وگو با اسکای اسپورت افزود: "امروز قطعاً مضطرب‌تر بود. پیش از بازی متوجه شدم که چقدر احساساتی است. فکر می‌کنم در دقایق ابتدایی کمی طول کشید تا جا بیفتد، اما بعد از آن عالی کار کرد. او همیشه به دنبال موفقیت بود و وقتی من تازه به اینجا آمدم، خیلی به من کمک کرد. بازیکنی فوق‌العاده با کارنامه‌ای درخشان که پایان دورانش کمی غم‌انگیز است، اما خوشحالم که این فرصت را پیدا کرد تا اینجا خداحافظی کند، چون واقعاً شایسته‌اش بود."