پایگاه خبری فوتبالی - منچستریونایتد در حال بررسی امکان برگزاری یک دیدار دوستانه پشت درهای بسته در این هفته است تا دو بازیکن خود را برای دیدار افتتاحیه لیگ برتر مقابل آرسنال آماده کند.
به گزارش فوتبالی، شاگردان روبن آموریم فصل 2025/26 لیگ برتر را هفته آینده با جدالی جذاب مقابل تیم میکل آرتتا در اولدترافورد آغاز خواهند کرد. یونایتد پیشفصل رسمی خود را روز شنبه با تساوی ۱-۱ مقابل فیورنتینا به پایان رساند. برنامه آمادهسازی این تیم شامل دیدارهایی مقابل لیدز یونایتد، وستهم، بورنموث و اورتون نیز بود.
آموریم پس از بازی با فیورنتینا گفت که "ایدهای" از ترکیب اصلی مقابل آرسنال دارد اما از بازیکنانش خواست در تمرینات این هفته با جنگندگی کار کنند تا نظرش را تغییر دهند. بسیاری از آن بازیکنان ممکن است آخرین فرصت خود برای جلب نظر سرمربی را در همان دیدار دوستانه پشت درهای بسته که منچستریونایتد به دنبال ترتیب دادن آن است، به دست آورند.
طبق گزارش تایمز، یونایتد در حال بررسی امکان برگزاری این بازی در مجموعه کارینگتون و مقابل یک رقیب محلی است تا به بنجامین ششکو و آندره اونانا فرصتی برای تمرین در شرایط مسابقه واقعی بدهد.
ششکو روز یکشنبه و پس از انتقال ۷۴ میلیون پوندیاش از لایپزیش به منچستریونایتد، در اولدترافورد به هواداران معرفی شد. هنوز مشخص نیست که او در دیدار هفته آینده مقابل آرسنال در ترکیب اصلی قرار خواهد گرفت یا خیر، چرا که تا آن زمان جلسات تمرینی بسیار کمی با همتیمیهای جدیدش خواهد داشت.