درخشش دوباره حسین‌زاده برابر استقلال با ساق‌بند خاص (عکس)

درخشش دوباره حسین‌زاده برابر استقلال با ساق‌بند خاص (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی- امیرحسین حسین‌زاده باز هم مهره برد تراکتور برابر استقلال بود.

به گزارش فوتبالی، امیرحسین حسین‌زاده که سابقه قهرمانی با تراکتور و استقلال را در لیگ برتر دارد، یکی از چهره‌های ویژه سوپرجام فوتبال ایران بود.

ستاره سابق تیم فرهاد مجیدی که در آخرین بازی دو تیم در لیگ برتر با دو گلی که وارد دروازه آبی‌ها کرد، مهره برد تی‌تی‌ها بود؛ در بازی امشب هم درخشش ویژه‌ای داشت و توانست ورق بازی را به نفع تیمش بازگرداند.

تصویر خبر

حسین‌زاده در دقایق پایانی بازی و در حالی که استقلال از رقیبش پیش بود، پنالتی گرفته شده به نفع این تیم را وارد دروازه آنتونیو آدان کرد تا کامبک تی‌تی‌ها در ادامه شکل بگیرد.

ستاره تراکتور که در بازی قبلی با استقلال پس از گل خوشحالی خاصی نداشت، این‌بار یک خوشحالی ویژه تدارک دیده بود و ساق‌بند‌های مخصوص خود که عکس خانواده‌اش روی آن نقش بسته بود را به دوربین‌ها نشان داد تا لحظه‌ای ویژه برای این بازیکن به ثبت برسد.