مراسم معارفه خرید جدید رئال مادرید انجام شد

مراسم معارفه خرید جدید رئال مادرید انجام شد

پایگاه خبری فوتبالی - رئال مادرید امروز ۱۴ آگوست ۲۰۲۵، فرانکو ماستانتونو را به‌عنوان خرید جدید خود در مجموعه تمرینی رئال مادرید معرفی کرد.

به گزارش فوتبالی، این مراسم با حضور فلورنتینو پرز، رئیس باشگاه مادریدی، برگزار شد و ماستانتونو شماره ۳۰ را دریافت کرد. ماستانتونو با مبلغ پایه ۴۵ میلیون یورو از ریورپلاته آرژانتین به رئال مادرید پیوسته، اما منابع آرژانتینی مانند TyC Sports گزارش داده‌اند که با احتساب مالیات، هزینه کل برای رئال مادرید به ۶۳ میلیون یورو می‌رسد.

او قراردادی شش ‌ساله تا ۳۰ ژوئن ۲۰۳۱ امضا کرده و بند آزادسازی او ۱ میلیارد یورو تعیین شده است، که نشان‌دهنده اعتقاد رئال به پتانسیل اوست. ماستانتونو شماره ۳۰ را دریافت کرده؛ در ابتدا گمانه‌زنی‌هایی درباره شماره ۲۵ یا ۱۶ وجود داشت.

انتخاب شماره ۳۰، که قبلا توسط گونزالو گارسیا در جام جهانی باشگاه‌ها استفاده شده بود، به این دلیل است که شماره‌های ۱ تا ۲۵ برای بازیکنان تیم اصلی رزرو شده‌اند و رئال مادرید یک جایگاه تیم اصلی را برای خرید احتمالی در روزهای پایانی نقل‌وانتقالات (تا ۱ سپتامبر ۲۰۲۵) خالی نگه داشته است.

ماستانتوونو به‌عنوان بازیکن رئال مادرید کاستیا ثبت شده، اما ژابی آلونسو، سرمربی رئال، قصد دارد او را مستقیما در تیم اصلی استفاده کند. این هافبک تهاجمی جوان که در ریورپلاته جوان‌ترین گلزن تاریخ باشگاه (در ۱۶ سالگی) و جوان‌ترین بازیکن آرژانتین در مقدماتی جام جهانی شد، از سال ۲۰۱۹ در آکادمی ریور پرورش یافته است.

او در فصل ۲۰۲۴/۲۵ در ۴۴ بازی برای ریور پلاته ۸ گل و ۵ پاس گل ثبت کرد و در جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ در هر سه بازی گروهی (مقابل اینتر، مونتری، و اوراواردز) به میدان رفت.