اینتر به دنبال دو خرید بزرگ؛ لوکمن و کونه با هم می‌آیند؟

اینتر به دنبال دو خرید بزرگ؛ لوکمن و کونه با هم می‌آیند؟

پایگاه خبری فوتبالی - به نظر می‌رسد باشگاه اینتر، قصد دارد تابستانی مثبت را، از نظر خرید مهره‌های جدید در بازار نقل و انتقالات رقم بزند، چرا که نراتزوری نه تنها به جذب مانو کونه از رم با مبلغی نزدیک به ۳۰ میلیون یورو فکر می‌کند، بلکه همچنان به خرید آدمولا لوکمن از آتالانتا هم امیدوار است.

به گزارش فوتبالی، در حالی که نام مانو کونه، ستاره فرانسوی تیم رم، توسط رسانه‌های مختلفی به‌عنوان گزینه آلترناتیو آدمولا لوکمن مطرح شده بود، طبق گزارش نشریه ایتالیایی و معتبر گاتزتا دلو اسپورت، با اینکه مذاکرات برای لوکمن هفته‌هاست به بن‌بست رسیده، اینتر همچنان برنامه جذب این مهاجم نیجریه‌ای را رها نکرده است؛ مدیران این باشگاه همچنین، امیدوار هستند که با فروش بازیکنانی مثل زیلینسکی و اصلانی، منابع مالی لازم برای انتقال کونه را نیز فراهم کنند و جذب کونه، تداخلی با انجام انتقال لوکمن نخواهد داشت.

کونه از نگاه کادر فنی اینتر، گزینه‌ای ایده‌آل برای تقویت پست هافبک است، پستی که در حال حاضر مخیتاریان و چالهان‌اوغلو در آن بازی می‌کنند، که هیچکدام از ابتدای دوران فوتبال خود، به شکل تخصصی در آنجا بازی نمی‌کردند؛ با این شرایط، هواداران نراتزوری ممکن است شاهد حضور دو ستاره فصل گذشته رقابت‌های سری آ، در ترکیب تیم خود در فصل پیش رو باشند.