پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی تراکتور دلیل دست ندادن جنجالی خودش با رییس فدراسیون فوتبال را توضیح داد.
به گزارش فوتبالی، یکی از حواشی عجیب بازی سوپرجام بین تراکتور و استقلال، در مراسم اهدای جام به تیتیها صورت گرفت و دراگان اسکوچیچ بدون اینکه با مهدی تاج خوش و بشی داشته باشد و با رییس فدراسیون فوتبال دست بدهد، از مقابل وی گذشت و راهی جمع تیمش شد تا جام قهرمانی را بالای سر ببرد.
اتفاقی که به شدت در فضای مجازی وایرال شد و خیلیها این رفتار سرمربی کروات را به دلخوری اسکوچیچ از مهدی تاج بابت برکناری اش از سرمربیگری تیم ملی در آستانه جام جهانی ۲۰۲۲ قطر تلقی کردند.
جالب اینکه مهدی تاج و اسکوچیچ سال گذشته و در ایفمارک، زمانی که اسکو به تازگی به تراکتور بازگشته بود؛ با هم دیداری داشتند و حتی تاج هم در ایفمارک و هم در یکی از سفرهای خود به تبریز، از سرمربی کروات بابت اتفاقات گذشته دلجویی کرده بود.
همین موضوع باعث شد تا پیمان یوسفی مجری برنامه ورزش و مردم، دلیل این برخورد اسکوچیچ با تاج در مراسم قهرمانی سوپرجام را بپرسد که سرمربی تراکتور پاسخ عجیبی داشت و مدعی شد تاج را ندیده و ذهنش درگیر این بوده که در کنار شاگردانش حضور پیدا کند و به جشن قهرمانی بپردازد!
اسکوچیچ در پاسخ به صحبتهای مجری برنامه که گفت این جواب را از اسکوچیچ باور نمیکند که تاج را ندیده، دوباره تاکید کرد که متوجه حضور رییس فدراسیون فوتبال نشده است!
البته کسی ادعای او را باور نمی کند که رییس فدراسیون فوتبال را ندیده باشد اما به هر جهت اسکوچیچ در فوتبالی کار می کند که رییسش مهدی تاج است. معادلات و اتفاقات شهریور ۱۴۰۱ هم دلایل خاص خودش را دارد. اسکوچیچ آن زمان در موضع ضعف بود. ایران در آخرین بازی اش مقابل کره جنوبی شکست خورده بود. او با عزیزی خادم رییس معزول فدراسیون و میرشاد ماجدی سرپرست فدراسیون که رقیب انتخاباتی مهدی تاج بود کار کرده بود و البته با توجه آن سابقه و گروه سخت تیم ملی در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر با انگلیس، ولز و آمریکا، شاید هر کس دیگری هم جای مهدی تاج بود، او را برکنار می کرد. دلایل پشت پرده ای دیگری هم وجود داشت که نمی خواهیم اینجا به آن اشاره کنیم اما بهتر است اسکوچیچ دلایل برکناری و وضعیت آن زمان فدراسیون فوتبال و فوتبال ایران را دوباره مرور کند.
داستان برکناری اسکوچیچ اتفاقا از فروردین ۱۴۰۱ و در زمان سرپرستی میرشاد ماجدی کلید خورده بود و حتی او هم می خواست پس از شکست مقابل کره جنوبی، اسکوچیچ را عوض کند و اتفاقا گزینه اش هم همان کارلوس کی روش بود. کی روش هم گزینه وزارت ورزش وقت بود، هم گزینه دولت وقت و فدراسیون هم با توجه به سابقه کی روش در جام های جهانی برزیل و روسیه و سبک دفاعی اش، او را برای جام جهانی قطر انتخاب کردند. هرچند که این انتخاب در دوحه هم جواب نداد و ایران با شش گل مقابل انگلیس بدترین و سنگین ترین شکست تاریخ جام جهانی اش را مرتکب شد و در بازی حیثیتی هم مقابل آمریکا شکست خورد و وداع تلخی با جام جهانی داشت.
به خود اسکوچیچ هم اتهاماتی در رسانه ها وارد شده بود و حتی یک لقب هم برای او تعیین کرده بودند و با اسم رمز آن لقب و هشتگش، در فضای مجازی به دراگان اسکوچیچ حمله می کردند. شرایط عادی نبود و مشخص بود با انتخابات فدراسیون فوتبال و حضور رییس جدید، تغییرات در همه سطوح فوتبال ملی در رده های سنی، اتفاق می افتد.