علی‌اکبری: ناچار بودم با یک فایتر قوی مبارزه کنم

علی‌اکبری: ناچار بودم با یک فایتر قوی مبارزه کنم

پایگاه خبری فوتبالی- فایتر ایرانی حاضر در مسابقات MMA گفت: برای اینکه بتوانم در رتبه‌بندی سازمان ACA ورود کنم، ناچار بودم در اولین قدم با یک فایتر خیلی قوی مبارزه کنم تا بتوانم خودم را به همه و سازمان ثابت کنم.

به گزارش فوتبالی، امیر علی‌اکبری، فایتر سرشناس در یکی از حساس‌ترین مبارزات خود، شب گذشته (جمعه) در چارچوب رقابت‌های سازمان ACA به مصاف «سالیم‌گیری رسولوف» فایتر قدرتمند اهل داغستان رفت و موفق به شکست این فایتر داغستانی شد. (اینجا بخوانید)

علی‌اکبری پس از این از شرایط مبارزه شب گذشته خود، گفت: مسابقات خیلی خوبی برگزار شد. برای دومین بار است که با این سازمانی همکاری می‌کنم. شب گذشته در اولین مبارزه با قهرمان دوره قبلی این سازمان مبارزه کردم که خیلی زود بتوانم وارد رتبه‌بندی این سازمان شوم. به‌هرحال مبارزه سنگینی بود که با کمک خدا، دعای خیر مردم و مربیان موفق شدم در اولین بازی برنده از قفس خارج شوم.

وی در ادامه افزود: این بازی برای من خیلی مهم بود، برای اینکه بتوانم در رتبه‌بندی سازمان ACA ورود کنم، ناچار بودم در اولین قدم با یک فایتر خیلی قوی مبارزه کنم تا بتوانم خودم را به همه و سازمان ثابت کنم. خدا را شکر می‌کنم که این مبارزه هم به خیر گذشت.

علی‌اکبری در واکنش به این سؤال که قبول دارید ابتدای مبارزه حریف ضربه‌ای زد که شما غافلگیر شدید، گفت: بعضی وقت‌ها در مبارزه پیش می‌آید. من یک‌مشت در ابتدای مبارزه خوردم و خیلی غافلگیر شدم. ضربه سنگین بود و آسیب هم دیدم، اما به لطف خدا سریع توانستم خودم را جمع‌وجور کنم و بلافاصله جبران کردم و در نهایت برنده این دیدار شدم.

وی در پاسخ به این سؤال که در پایان مبارزه، کری‌خوانی می‌کردید برای کسب کمربند قهرمانی این سازمان، آیا زمان مبارزه بعدی شما مشخص شده یا خیر، گفت: بازی بعدی مشخص نیست. منتظر خواهم بود تا سازمان به من بازی بدهد و حریفم مشخص شود. به‌هرحال من یک کار نیمه‌تمام در این سازمان دارم و باید به این کار پایان بدهم.

علی‌اکبری در پاسخ به این سؤال که کار نیمه‌تمام شما، کسب کمربند قهرمانی  سازمان ACA است، گفت: پنج سال پیش برای گرفتن کمربند قهرمانی در این سازمان بازی نکردم تا به UFC بروم که آن مسائل پیش آمد اما حالا به این سازمان برگشته‌ام که ان‌شاءالله با کمک خدا و مربیان کار نیمه‌تمام را با کسب کمربند قهرمانی این سازمان تمام کنم و کمربند قهرمانی این سازمان را بگیرم و تقدیم مردم ایران کنم.

وی در پایان صحبت‌های خود اظهار داشت: از همه دوستانم که در این مسیر کمک‌حالم بودند، تشکر می‌کنم. علی استکی، حامد جاریانی و سجاد کشاورز سه مربی خوبی هستند که کمک‌حالم بوده و هستند و از همه آنها و مردم عزیز که برایم دعا کردند تشکر می‌کنم.