چلسی پیشنهاد دورتموند برای ستاره انگلیسی را رد کرد

چلسی پیشنهاد دورتموند برای ستاره انگلیسی را رد کرد

پایگاه خبری فوتبالی- دورتموند پیشنهادی برای جذب کارنی چوکوومکا به صورت قرضی با بند خرید اجباری به مبلغ ۱۵ میلیون پوند ارائه داد اما چلسی این پیشنهاد را رد کرد.

به گزارش فوتبالی، باشگاه بوروسیا دورتموند اخیراً پیشنهادی برای جذب کارنی چوکوومکا، هافبک جوان چلسی، به صورت قرضی با بند خرید اجباری به مبلغ ۱۵ میلیون پوند ارائه داده است.  با این حال، طبق گزارش‌های اخیر، باشگاه چلسی این پیشنهاد را رد کرده است. این تصمیم نشان‌دهنده تمایل چلسی به فروش دائمی این بازیکن به مبلغی بالاتر است.

چوکوومکا که در ژانویه ۲۰۲۵ به صورت قرضی به دورتموند پیوسته بود، در این تیم عملکرد قابل قبولی داشته است. با این حال، چلسی تمایل دارد تا این بازیکن را به صورت دائمی به فروش برساند و به همین دلیل پیشنهاد قرضی با بند خرید اجباری را رد کرده است. در حال حاضر، مذاکرات میان دو باشگاه ادامه دارد و باید دید آیا توافقی برای انتقال دائمی چوکوومیکا حاصل خواهد شد یا خیر.  با توجه به علاقه دورتموند به این بازیکن و تمایل چلسی به فروش دائمی، احتمال توافق در آینده نزدیک وجود دارد.

چوکوومکا از نحوه رفتار چلسی با بازیکنان ناامید شده و دیگر نمی‌خواهد برای این باشگاه بازی کند. او می‌خواهد در دورتموند بماند و تیم آلمانی خواستار جذب قرضی او با بند خرید می‌باشد. کارنی چوکوومکا یکی از گزینه‌های مد نظر ناپولی است و آنها شروع به بررسی جذب او کرده‌اند.