جلسه مدیران بانک شهر؛ حمایت ویژه از درویش

جلسه مدیران بانک شهر؛ حمایت ویژه از درویش

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اعتراض بخشی از هواداران پرسپولیس از رضا درویش اما مدیران بانک شهر به عنوان مالک بخش عمده‌ای از سهام باشگاه پرسپولیس همچنان از درویش حمایت می‌کنند.

به گزارش فوتبالی، رابطه هواداران پرسپولیس با رضا درویش یک رابطه سینوسی است. البته این رابطه از فصل گذشته و بعد از این که پرسپولیس چند ستاره مهمش را از دست داد و نتوانست در لیگ برتر، جام حذفی، سوپرجام و لیگ نخبگان آسیا به موفقیت قابل توجهی برسد به شدت رو به سردی گذاشته بود.

حالا اما از مدت‌ها قبل منتقدان درویش خواستار رفتن او از پرسپولیس شده‌اند. مدتی قبل درویش حتی استعفا هم داد اما بعد از مطرح شدن نام یکی دو نفر به عنوان جانشین درویش که البته گزینه‌های چندان مقبولی به نظر نمی‌‌رسیدند با استعفای درویش موافقت نشد.

از چند روز پیش و وقتی مشخص شد باشگاه به دلیل مشکل سقف قراردادها قادر به ثبت نام چند بازیکن در سازمان لیگ نیست انتقادها به درویش مجددا شروع شد. دیروز پرسپولیس به همین دلیل نتوانست از همه بازیکنانش در بازی با فجر سپاسی استفاده کند و این بازی با تساوی یک بر یک تمام شد. 

هواداران منتقد درویش این مساله را از چشم درویش می‌بینند و به همین دلیل اعتراض‌ها به او شدت گرفته است. این در حالی است که درویش سعی در اجرای قانون سقف قرار دارد. دیروز در ورزشگاه شهدای شهر قدس هم بخشی از هواداران پرسپولیس علیه درویش شعارهایی دادند.

شب گذشته هم شایعاتی درباره برکناری درویش یا استعفای او منتشر شد که تا این لحظه ادامه دارد.

 اما مدیران بانک شهر که مالک عمده سهام باشگاه پرسپولیس هستند هم دیروز و هم امروز جلسه‌ای درباره وضعیت باشگاه برگزار کردند اما نتیجه بر این شد که از درویش حمایت کنند و او روی صندلی مدیر عاملی پرسپولیس بماند.

به این ترتیب خبری از برکناری درویش نخواهد بود. او از این روزها در پرسپولیس کم تجربه نکرده است و به این اعتراضات و انتقادات عادت دارد. البته لیگ برتر تازه آغاز شده و هنوز قضاوت درباره عملکرد مدیران و مربیان و بازیکنان باشگاهها زود به نظر می رسد.