پایگاه خبری فوتبالی - نیوکاسل یونایتد پیشنهادی به ارزش ۳۵ میلیون پوند به علاوه پاداشهای احتمالی برای جذب یوان ویسا، مهاجم ۲۸ ساله برنتفورد، ارائه کرده است.
به گزارش فوتبالی و به نقل از بن جیکوبز از رسانه تاک اسپورت، نیوکاسل ابتدا در اواخر جولای ۲۰۲۵ پیشنهادی ۲۵ میلیون پوندی ارائه کرد که توسط برنتفورد رد شد. پیشنهاد جدید نیوکاسل ۳۵ میلیون پوند به علاوه پاداشهای احتمالی (تا ۵ میلیون پوند) است، اما برنتفورد همچنان ارزش ویسا را حدود ۵۰ میلیون پوند میداند.
مذاکرات در ۲۴ تا ۴۸ ساعت آینده (تا ۲۲ آگوست ۲۰۲۵) حیاتی خواهد بود و باشگاه نیوکاسل یونایتد امیدوار است با مبلغی در حدود ۴۰ میلیون پوند (شامل پاداشها) به توافق برسد. نیوکاسل مذاکرات را از سر گرفته، اما برنتفورد پس از جذب دنگو اوتارا از بورنموث، موضع سختتری اتخاذ کرده و ممکن است تا ۶۰ میلیون پوند درخواست کند.
با این حال، ویسا که در بازی اول تیمش در لیگ برتر انگلیس مقابل ناتینگهام فارست غایب بود، با حذف تمام تصاویر مربوط به برنتفورد از صفحه اینستاگرام خود و تغییر عکس پروفایلش به رنگ سیاه، فشار را برای خروج افزایش داده است.
ویسا که قراردادش تا ژوئن ۲۰۲۶ اعتبار دارد (با گزینه تمدید یک ساله)، به صراحت اعلام کرده که میخواهد به نیوکاسل بپیوندد تا شانس بازی در لیگ قهرمانان اروپا را داشته باشد.
پیشنهاد جدید نیوکاسل یونایتد برای جذب مهاجم برنتفورد
