اشتباه مدیران پرسپولیس؛ اول مازاد می‌کنند بعد دنبال جانشین می‌گردند!

اشتباه مدیران پرسپولیس؛ اول مازاد می‌کنند بعد دنبال جانشین می‌گردند!

پایگاه خبری فوتبالی- در برنامه نقل و انتقالاتی تابستانی پرسپولیس اتفاق عجیبی افتاده است.

به گزارش فوتبالی، پرسپولیس فصل گذشته به معنای واقعی کلمه یک تیم ناکام بود و نتوانست به هیچ موفقیتی برسد. برای همین هم مدیران این باشگاه پنجره نقل و انتقالاتی تابستان را بسیار توفانی شروع کردند و و با جذب چند بازیکن، نوید ساختن یک تیم پرستاره و قدرتمند برای لیگ بیست و پنجم را دادند.

اما این روند در ادامه متوقف شد و پرسپولیس نتوانست در نهایت انتظارات هوادارانش را جلب کند. حالا هواداران پرسپولیس تصور می‌کنند تیم‌شان در این پنجره از تیم‌های مثل استقلال، تراکتور و سپاهان عقب افتاده است.

اما در این پنجره یک اتفاق عجیب دیگر هم در پرسپولیس رخ داده است. پرسپولیس در اوایل پنجره تابستانی گئورگی گولسیانی را که سال‌های درخشانی را در این تیم داشت مازاد کرد. تصور می‌رفت مدیران باشگاه جانشین مناسبی برای او پیدا کنند اما این اتفاق تا امروز نیفتاده است و جذب حسین ابرقویی هم با انتقادات زیادی همراه شد. در واقع پرسپولیس گولسیانی را قبل از این که یک مدافع در همان سطح جذب کند مازاد کرد و در ادامه هم در یافتن جانشین او ناکام ماند.

این اتفاق در اواخر پنجره هم رخ داد. با نظر وحید هاشمیان سردار دورسون ترکیه‌ای مازاد شد و بعد از یک نیم‌فصل نسبتا موفق از این تیم رفت. پرسپولیس از همان ابتدای پنجره البته به دنبال جذب یک مهاجم خارجی گلزن بود. اتفاقی که پیش‌بینی می‌شد بیفتد و شاید به همین دلیل بود که کادر فنی با اطمینان زیادی دورسون را مازاد کرد. اما آخرین تیر باشگاه برای جذب یک مهاجم گلزن با ناکامی در جذب شهریار مغانلو هم به سنگ خورد و حالا پرسپولیس به جز علی علیپور مهاجم قابل اتکایی ندارد.

این روند عجیب در حالی رخ داده است که وقتی در نیمه‌های اردوی پرسپولیس در ترکیه رسانه‌ها درباره لیست مازاد پرسپولیس خبرهایی منتشر می‌کردند باشگاه اعلام می‌کرد این لیست‌ها درست نیست و ابتدا باید بازیکن جذب شود و سپس مازادها مشخص شوند. اما حالا حداقل در این دو مورد چنین اتفاقی نیفتاده است.