پایگاه خبری فوتبالی- دو شب قبل بازیکنان ملیپوش تیم ملی فوتبال زنان انگلیس از جام قهرمانی یوروی زنان در ورزشگاه اتحاد رونمایی کردند.
به گزارش فوتبالی، دو شب قبل تیمهای منچسترسیتی و تاتنهام در هفته دوم لیگ فوتبال مردان انگلیس در ورزشگاه اتحاد به مصاف هم رفتند. دیداری که برخلاف حملات زیاد منچسترسیتی با نتیجه دو بر صفر به سود تاتنهام به پایان رسید تا اولین شکست فصل پپ گواردیولا رقم بخورد. اما بین دو نیمه این مسابقه بازیکنان ملیپوش تیم ملی فوتبال زنان انگلیس با کاپ قهرمانی یوروی زنان به میدان آمدند.
تیم ملی فوتبال زنان انگلیس یک ماه قبل توانست با پیروزی مقابل اسپانیا به مقام قهرمانیِ جام ملتهای فوتبال زنان اروپا برسد تا برای دومین بار متوالی جام را بالای سر ببرد. دو شب قبل در بین دو نیمه دیدار منچسترسیتی و تاتنهام، الکس گرینوود، لاورن همپ، جس پارک و خیارا کیتینگ چهار ملیپوش منچسترسیتی به همراه جام قهرمانی یورو ۲۰۲۵ زنان در زمین حاضر شدند که مورد تشویق هواداران سیتی قرار گرفتند. گرینوود و همپ از مهرههای تاثیرگذار انگلیس در یورو بودند اما به کیتینگ و پارک فرصت زیادی نرسید.
سیتیزنها لیگ فوتبال مردان انگلیس را به خوبی آغاز نکردند اما امیدوارند تیم فوتبال زنان این باشگاه بالاخره بتواند در این فصل به مقام قهرمانی لیگ زنان انگلیس برسد.
رونمایی از کاپ قهرمانی یوروی زنان در شب باخت سیتی
