آرسنال برای جذب مدافع بایرلورکوزن وارد عمل شد

آرسنال برای جذب مدافع بایرلورکوزن وارد عمل شد

پایگاه خبری فوتبالی - آرسنال در حال مذاکره برای جذب پیرو هینکاپیه، مدافع باشگاه بایرلورکوزن است. این خبر را دیوید اورنشتین، خبرنگار مطرح "اتلتیک"، تایید کرده است.

به گزارش فوتبالی، این مدافع ۲۳ ساله، تمایل خود را برای ترک بوندسلیگا به اطلاع لورکوزن رسانده و اولویت او، پیوستن به آرسنال است.

 باشگاه‌های دیگری نیز به این بازیکن اکوادوری علاقه‌مند هستند، اما به نظر می‌رسد او شمال لندن را به عنوان مقصد بعدی خود انتخاب کرده است.

مذاکرات بر سر کاهش مبلغ بند آزادسازی ۶۰ میلیون یورویی این بازیکن است و آرسنال امیدوار است بتواند با لورکوزن بر سر مبلغی واقع‌بینانه‌تر به توافق برسد.

اگر این انتقال نهایی شود، هینکاپیه هشتمین خرید تابستانی آرسنال خواهد بود. پیش از او، بازیکنانی مانند کپا آریزابالاگا، مارتین زوبیمندی، کریستین نورگارد، نونی مادوئکه، کریستین موسکرا، ویکتور یوکرس و ابر‌چی ازه به تیم اضافه شده‌اند.

پیوستن این مدافع چپ‌پا می‌تواند بر آینده یاکوب کیویور و اولکساندر زینچنکو تاثیر بگذارد، چرا که هر دو بازیکن با شایعه جدایی روبرو هستند. میکل آرتتا به تطبیق‌پذیری هینکاپیه اهمیت زیادی می‌دهد؛ زیرا این مدافع توانایی بازی در پست دفاع میانی و دفاع چپ را دارد و می‌تواند عمق ترکیب خط دفاعی را افزایش دهد.

مدیریت آرسنال آگاه است که برای جذب بازیکنان جدید باید فروش‌هایی نیز انجام دهد. به همین دلیل، پیشرفت در این معامله ممکن است به خروج برخی بازیکنان در هفته‌های آتی بستگی داشته باشد. مذاکرات همچنان در جریان است و با اینکه هنوز توافقی حاصل نشده، آرسنال تلاش می‌کند تا هینکاپیه را پیش از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات به خدمت بگیرد.