پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه بایرنمونیخ با نیکلاس جکسون، مهاجم سنگالی چلسی، بر سر شرایط شخصی قرارداد به توافق رسیده است؛ اقدامی که در راستای تقویت خط حمله قهرمان بوندسلیگا با جذب یک مهاجم جدید صورت میگیرد. بایرن در نظر دارد این بازیکن را به صورت قرضی به خدمت بگیرد و اکنون آماده آغاز مذاکرات رسمی با چلسی است.
به گزارش فوتبالی، جکسون که تابستان امسال در فهرست بازیکنان مازاد انزو مارشیا قرار گرفته و جایگاهش را در ترکیب اصلی از دست داده، پیشتر نیز با شایعاتی درباره جدایی از استمفوردبریج روبهرو شده بود.
به نقل از کریستین فالک خبرنگار بیلد، این مهاجم ۲۳ ساله با شرایط انتقال به بایرن موافقت کرده و تنها توافق نهایی میان دو باشگاه باقی مانده است. با این حال، چلسی پیشتر برای فروش دائمی او مبلغی در حدود ۷۰ میلیون پوند (۹۴ میلیون دلار) تعیین کرده بود؛ رقمی که مانع اصلی در مذاکرات با تیمهای اروپایی دیگر از جمله آرسنال و استون ویلا شد.
ورود مهاجمان جدیدی همچون ژوائو پدرو و لیام دلاپ به چلسی، باعث شد جکسون فرصتهای کمتری برای حضور در ترکیب اصلی پیدا کند و به دنبال انتقالی قرضی در تابستان جاری باشد.
از سوی دیگر، چلسی همچنان در تلاش برای جذب ژاوی سیمونز از لایپزیگ است، اما برای تأمین منابع مالی این انتقال، نیاز دارد تعدادی از بازیکنان فعلیاش را واگذار کند. باید دید سران باشگاه حاضر خواهند شد با انتقال قرضی جکسون به بایرن موافقت کنند یا خیر.