پایگاه خبری فوتبالی - فجرسپاسی در هفته دوم لیگ بیست و پنجم از گلگهر در شیراز پذیرایی کرد و مهمانش را با یک گل شکست داد. این پیروزی برای تیم پیروز قربانی یعنی ادامه روند نباختن در این فصل و البته شکستن یک طلسم مهم در یک شب مهمتر.
به گزارش فوتبالی، شب شکست دادن گلگهر، بازی شماره 400 فجرسپاسی در تاریخ لیگ برتر انجام شد. آنها در این شب که افتتاحیه ورزشگاه پارس هم بود بعد از 26 بازی لیگ برتری، رنگ برد را دیدند. فجر که تا پایان لیگ نهم، یکی از تیمهای همیشه حاضر بود، در لیگ دهم غیبت داشت. آنها در لیگهای یازدهم، دوازدهم و سیزدهم به بالاترین سطح فوتبال ایران برگشتند ولی در 11 دوره بعدی تنها در لیگ بیست و یکم حاضر بودند. این فصل، چهاردهمین دوره حضور فجر در تاریخ لیگ برتر است.
آمار کلی فجرسپاسی در تاریخ لیگ برتر، چنین است: 104 برد، 147 مساوی و 149 باخت در کنار 359 گل زده و 436 گل خورده و کسب 459 امتیاز و ثبت معدل 1.15 امتیاز از هر بازی.
* تفکیک
فجر در 200 بازی خانگی لیگ برتریاش 266 امتیاز کسب کرده؛ یعنی 1.33 امتیاز از هر میزبانی. در 200 بازی بیرون از خانه اما تنها 193 امتیاز گرفته شده تا معدل 0.97 امتیاز ثبت شود یعنی هر مهمانی کمتر از یک امتیاز. تفاصل گل فجر در بازیهای خانگی 15 است ولی آنها بیرون از شیراز، 92 گل بیشتر از گلهای زدهشان، خوردهاند.
* بازیهای رُند
بازی شماره 1: هفته اول اولین دوره لیگ برتر: سپاهان صفر- فجرسپاسی صفر
بازی شماره 100: هفته بیست ودوم چهارمین دوره لیگ برتر: سایپا یک- فجرسپاسی صفر
بازی شماره 200: هفته سی و دوم هفتمین دوره لیگ برتر: فجرسپاسی 2- استقلال اهواز 2
بازی شماره 300: هفته سی ام یازدهمین دوره لیگ برتر: فجرسپاسی 2- ملوان صفر
بازی شماره 400: هفته دوم بیست و پنجمین دوره لیگ برتر: فجرسپاسی یک- گلگهر صفر
* روی نیمکت
8 نفر تا به حال روی نیمکت فجرسپاسی (شامل 7 سرمربی دائم و یک موقت) در تاریخ لیگ برتر نشستهاند. آنها از ابتدای لیگ اول تا پایان لیگ هشتم یعنی در 236 بازی، غلامحسین پیروانی را به عنوان سرمربی دراختیار داشتند. او با 244 بار هدایت فجر، رکورددار است. نفر بعدی در این زمینه، محمود یاوری است که در 3 مقطع و درمجموع 75 بازی سرمربی بود. علیاصغر کلانتری با 36، داود مهابادی با 27، محمد احمدزاده و مجتبی سرآسیایی با 7 و مهرزاد معدنچی و پیروز قربانی با 2 بار نشستن روی نیمکت فجر در این 400 بازی قرار دارند.
* درون زمین
بهمن طهماسبی بهترین گلزن فجرسپاسی در تاریخ لیگ برتر است و تنها بازیکنی که 20+ گل برای آنها زده: 24 گل. روی پلههای بعدی، مهدی نظری با 16، امین متوسلزاده با 15، هاشم بیکزاده با 14 و علی علیزاده و مهدی رجبزاده و جابر انصاری و سیاوش اکبرپور با 13 گل قرار دارند.
بیشترین بازی با پیراهن فجر در تاریخ لیگ برتر متعلق است به محمدصادق کرمی با 138 بازی. روی پله دوم، مصطفی صبری با 134 بازی قرار دارد و سپس نوبت به محسن نیسانی با 120 بازی میرسد. تنها 2 نفر دیگر در این فهرست 3رقمی قرار دارند: سیامک کوهنورد با 107 و مهرزاد معدنچی با 100 بازی.