روایت فتح‌الله‌زاده از جذب قاتل استقلال؛ نمی‌توانستیم هاشمی‌نسب را کنترل کنیم!

روایت فتح‌الله‌زاده از جذب قاتل استقلال؛ نمی‌توانستیم هاشمی‌نسب را کنترل کنیم!

پایگاه خبری فوتبالی- مدیرعامل اسبق استقلال اعلام کرد چاره‌ای به جز جذب مهدی هاشمی‌نسب نداشته است.

به گزارش فوتبالی، استقلال از دی سال 1374 تا اسفند 1379 موفق به برد مقابل پرسپولیس نشده بود و در این مدت از مجموع 10 دربی برگزار شده، پرسپولیس 5 دربی را برده بود که مهدی هاشمی‌نسب در 3 برد تاثیر مستقیم داشت. در این مدت 4 دربی هم با نتیجه تساوی به پایان رسید که هاشمی‌نسب در این تساوی‌ها یکبار برای پرسپولیس  (یک-یک) و یکبار هم برای استقلال (2-2) گلزنی کرد. در واقع جذب هاشمی‌نسب هم منجر به پیروزی استقلال در دربی نشد تا سرانجام علیرضا اکبرپور که در آن زمان به هرکول جیبی آبی‌ها معروف بود، طلسم پیروزی آبی‌ها مقابل رقیب سنتی را شکست.

علی فتح‌الله‌زاده، مدیرعامل اسبق استقلال، در بخشی از مصاحبه‌اش با ایسنا، داستان جذب مهدی هاشمی‌نسب را اینگونه روایت کرده است: "آدمی بودم که اگر یکی را نتوانم کنترل کنم، زود به من بر می‌خورد! وقتی که (هاشمی‌نسب) 3-2 سال پشت سر هم به ما گل زد، دیدم در زمین نمی‌توانیم او را کنترل کنیم. باید پیش خودمان بیاوریم که جبران کنیم!  اطلاعاتی به ما رسید که آنجا اختلافاتی پیش آمده و سریع می‌توانید اقدام کنید."

به گفته مدیرعامل اسبق استقلال، معاونان او هم در این انتقال نقش داشتند:" به نظری و منزوی گفتم به سراغش بروید و با او صحبت جدی کنید. از این طرف هم خودم با نبی (مهدی محمدنبی در آن زمان عضو هیات مدیره پرسپولیس بود) صحبت کردم. نبی گفت فردا به شما می‌گویم که قطعا می‌خواهیم یا نمی خواهیم. فردا بعداز ظهر هم خبر نیامد. این طرف هم منزوی و نظری کار کردند و ما به قول علی پروین از فضا استفاده کردیم، پول خوبی دادیم و او (هاشمی‌نسب) را آوردیم."