تعجب کارشناس انگلیسی از جدایی ستاره چلسی از لیگ جزیره

تعجب کارشناس انگلیسی از جدایی ستاره چلسی از لیگ جزیره

پایگاه خبری فوتبالی - پل مرسون، از این موضوع که دو باشگاه لیگ برتری در روز پایانی نقل‌ و انتقالات برای جذب نیکولاس جکسون، مهاجم چلسی، اقدامی نکردند، ابراز شگفتی کرده است.

به گزارش فوتبالی، جکسون با قراردادی به بایرن مونیخ پیوست که می‌تواند در نهایت بیش از ۷۰ میلیون پوند برای قهرمان بوندسلیگا هزینه در بر داشته باشد. این ملی‌پوش سنگالی پس از ورود ژائو پدرو و لیام دلپ در اوایل تابستان، خواستار جدایی از استمفوردبریج شد. بایرن ۱۴ میلیون پوند برای جذب قرضی او پرداخت کرده و توافق کرده است که در صورت رسیدن به تعداد بازی مشخصی، این انتقال را تابستان آینده با پرداخت ۵۶ میلیون پوند دائمی کند. جکسون پس از سفر به مونیخ در آخر هفته برای نهایی کردن انتقالش، قرارداد پنج‌ساله‌ای با بایرن امضا کرد. چلسی پس از مصدومیت لیام دلپ در ابتدا قصد داشت مانع جدایی او شود اما در نهایت در روز پایانی با این انتقال موافقت کرد.

آبی‌ها اکنون در آستانه دو برابر کردن سرمایه‌گذاری خود روی جکسون هستند؛ بازیکنی که در سال ۲۰۲۳ با مبلغ ۳۲ میلیون پوند از ویارئال به خدمت گرفته بودند. مرسون از اینکه نیوکاسل یونایتد و استون ویلا برای جذب این مهاجم ۲۴ ساله تلاشی نکردند متعجب شده است و معتقد است خود بازیکن نیز ترجیح می‌داد در لیگ برتر بماند. جکسون در استمفوردبریج عملکردی پرنوسان داشت اما مرسون باور دارد جدایی او خبر خوبی برای کول پالمر، ستاره اصلی چلسی، نخواهد بود.

او در گفت‌وگو با اسکای اسپورتس اظهار داشت: 

"صادقانه بگویم برایم عجیب است که هیچ تیمی در لیگ برتر سراغ نیکولاس جکسون نرفته است، واقعا عجیب است! اینکه نیوکاسل او را جذب نکرده و به جای آن نیک ولتمید را آورده، برایم غیرقابل درک است. نمی‌دانم قرار است با او چه اتفاق بیفتد. هیچ‌وقت او را ندیده‌ام و بازی در لیگ برتر کاملا متفاوت است. نیکلاس جکسون یک دردسر بزرگ برای مدافعان است. به نظر من، همانقدر که پالمر باعث پیشرفت او شد، او هم باعث پیشرفت پالمر شده بود. استون ویلا نیز اصلا بوی گل نمی‌دهد، قطعا می‌شد انتقالی انجام داد. واقعا شگفت‌زده‌ام که این بازیکن در لیگ برتر جایی پیدا نکرده است."