پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی اسپانیایی المپیاکوس زمانی که سرمربی اوساسونا بود دو بازیکن ایرانی در تیمش داشت.
به گزارش فوتبالی، از چند روز پیش خبرهایی درباره انتقال مهدی طارمی به باشگاه المپیاکوس یونان منتشر میشد که به نظر میرسید این اخبار جدی است. در نهایت هم این اتفاق افتاد و ستاره خط حمله تیم ملی ایران که فصل ناموفقی را در اینتر پشت سر گذاشته بود به تیم قهرمان یونان پیوست.
المپیاکوس با 48 قهرمانی در سوپرلیگ یونان پرافتخارترین تیم این کشور است. ورزشگاه خانگی این تیم «کارایسکاکیس» نام دارد که حدود 34 هزار نفر را میتواند در خودش جای بدهد. سرمربی المپیاکوس هم خوزه لوییز مندیلیبار مربی نسبتا سرشناس و 64ساله اسپانیایی است.
نکته جالب درباره مندیلیبار اما این است که طارمی اولین شاگرد ایرانی او نیست. شاید این تصور به وجود بیاید که احسان حاج صفی و کریم انصاریفرد که سابقه بازی در المپیاکوس را دارند هم شاگرد مندیلیبار بودهاند. اما واقعیت این است که مندیلبار فصل گذشته سرمربی المپیاکوس شد. در آن زمان نه حاج صفی و نه انصاریفرد بازیکن المپیاکوس نبودند.
دو شاگرد ایرانی قبلیِ مندیلیبار مسعود شجاعی و جواد نکونام هستند. همکاری این دو بازیکن ایرانی با مندیلیبار مربوط به زمانی است که این سرمربی هدایت تیم اوساسونا را در لالیگا اسپانیا بر عهده داشت. مندیلیبار از سال 2011 تا 2013 سرمربی اوساسونا بود.
جواد نکونام حد فاصل سالهای 2006 تا 2012 و 2014 تا 2015 در اوساسونا بازی کرد و به این ترتیب او و مندیلیبار در سال 2011 با هم همکاری داشتند. مسعود شجاعی هم از 2008 تا 2013 برای اوساسونا توپ زد که دو فصل شاگرد مندیلیبار بود.
شجاعی و نکونام دوران خوبی را در اوساسونا داشتند و جزو محبوبترین بازیکنان این تیم به شمار میرفتند و همکاری موفقی هم با مندیلیبار داشتند. حالا طارمی سومین شاگرد ایرانی مندیلیبار خواهد بود و امیدوار است بتواند با تفکرات این سرمربی روزهای درخشانی در المپیاکوس داشته باشد.